The Foundation Project #1 - Oriflame Everlasting Foundation


Όσες με ακολουθείτε στην σελίδα μου στο Facebook, θα γνωρίζατε ήδη ότι αποφάσισα να ξεκινήσω ένα καινούργιο Project όσο υπάρχει δροσιά ακόμα και επιτρέπει την χρήση foundation. Θα δοκιμάσω όλα τα foundation που έχω στην κατοχή μου ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, διαφορετικούς συνδυασμούς Primer ή και χωρίς primer ακόμα. Με άλλα λόγια θα φοράω κάθε μέρα ένα foundation για 4-5 μέρες με διαφορετικό Primer για κάθε μέρα ή χωρίς αυτό όπως είπα. Καθε βράδυ (και κατά την διάρκεια της μέρας) θα κρατάω σημειώσεις και αφού τα δοκιμάσω όλα συστηματικά θα σας κάνω αναλυτικό review για το κάθε ένα από αυτά που δοκίμασα με αναλυτικό blogpost αλλά και στο τέλος του Project ένα video για τα foundation που θα χρησιμοποίησα.

Πρώτο πρώτο στην λίστα μου με τα foundation ήταν το Everlasting Foundation της Oriflame. Το δοκίμασα για μια ολόκληρη εβδομάδα και τώρα ήρθε η ώρα να σας πω τα συμπεράσματα μου.

Σύμφωνα με το site:
Αποτελεσματικό make-up με Παγκόσμια Πατέντα Τεχνολογίας Περιποίησης Επιδερμίδας για πολλαπλά οφέλη. Κλινικά αποδεδειγμένη σταθερότητα για άψογη εφαρμογή μεγάλης διάρκειας. Ανάλαφρη σύνθεση με σιλικόνη για βελούδινο τελείωμα και ομοιόμορφη εφαρμογή. Μέτρια προς υψηλή κάλυψη. 30 ml.

Λίστα Συστατικών:aqua, cyclopentasiloxane, titanium dioxide, cyclohexasiloxane, butylene glycol, nylon-12, trimethylsiloxysilicate, polyglyceryl-4 isostearate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, bis-peg/ppg-14/14 dimethicone, polyethylene, mica, caprylyl methicone, isononyl isononanoate, phenyl trimethicone, caprylyl glycol, sodium chloride, imidazolidinyl urea, methylparaben, disteardimonium hectorite, parfum, propylparaben, trimethoxycaprylylsilane, disodium edta, alumina, triethoxycaprylylsilane, hydrolyzed cranberry fruit/leaf extract, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, ci 77492, ci 77491, ci 77499
Το δοκίμασα όμως για 5 συνεχόμενες μέρες, καθημερινά με διαφορετικό Primer και μια φορά χωρίς Primer.

Αναλυτικά:

Την 1η μέρα:
Το συνδύασα με ένα αγαπημένο Primer, αυτό των Sephora.  Η διάρκεια του ήταν πραγματικά καταπληκτική. Διήρκεσε πάνω από 13 ώρες, χωρίς ίχνος οξείδωσης, ενώ μόλις στο 8ωρο έβγαλε λιπαρότητα στην ζώνη Τ το πρόσωπο μου και χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω Blottting papers ή μια πούδρα.
Την 2η μέρα:
Το συνδύασα με το primer της VIVO. Μετά από 10 ώρες ήθελε πούδρα ή /και blotting paper, αλλά κατά πρτίμηση πούδρα, αλλά ακόμα και μέχρι τις 12 ώρες είχε πολύ καλή όψη.
Την 3η μέρα:
Με το NYX pore filler από κάτω άντεξε εξίσου πολλές ώρες (περίπου 12), αλλά μετά άρχισαν να φαίνονται τα σπυράκια που έχω, σαν να εξαφανιζόταν / έφευγε το makeup..
Την 4η μέρα:

Χωρίς Primer αυτή την φορά άντεξε 8 ώρες χωρίς ίχνος λιπαρότητας αλλά μετά λόγο του μικτού μου δέρματος ήθελε λίγο βοήθεια στην ζώνη Τ. Αναγκαίο κακό η πούδρα , διαφανείς κατά προτίμηση, καθώς έχω μικτό προς λιπαρό δέρμα και η λιπαρότητα θέλει έλεγχο.
Την 5η μέρα:

Το συνδύασα με το Primer της MUA. Η διάρκεια του ήταν γύρω στις 7 ώρες χωρίς πούδρα, αλλά μετά έπρεπε οπωσδήποτε να βάλω πούδρα. Ενδεχομένως να φταίει και η λεπτόρευστη και κρεμώδης υφή του primer.
Την 6η μέρα:

Το συνδύασα με τη βάση makeup της Oriflame. Η υφή ήταν απίστευτα καλή (δεν το περίμενα από την συγκεκριμένη βάση, το ομολογώ) και η διάρκεια του χωρίς πρόβλημα και λιπαρότητα άγγιξε τις 9 με 10 ώρες.

Σε γενικές γραμμές:

Πρόκειται για ένα πολύ καλό και αξιόπιστο Makeup, με μέτρια κάλυψη που μπορείτε όμως να την ενισχύσετε με περισσότερο προϊόν τοπικά. Έχει κατά μέσο όρο πολύ καλή διάρκεια που αγγίζει τις περισσότερες φορές τις 10ώρες -όπως υπόσχεται - ακόμα και στο δικό μου μικτό προς λιπαρό δέρμα. Ενδεχομένως, σε κανονικές επιδερμίδες η διάρκεια να είναι μεγαλύτερη. Έχει φυσικό τελείωμα και αν επιθυμείτε ματ όψη χρειάζεται οπασδήποτε πούδρα. Προσωπικά επέλεγα κάποια διαφανή αλλά αυτό εξαρτάται από τα προσωπικά σας γούστα. Στα θετικά του στοιχεία είναι ότι δεν αφήνει σημάδι στα ρούχα και δεν λερώνει τα ρούχα. Αν το βρείτε σε προσφορά αξίζει οπωσδήποτε να το τιμήσετε, γιατί πρόκειται για αυτό που λέμε Value for Money. Η συσκευασία του είναι των 30ml, πολύ βολική, πλαστική (καλό αυτό γιατί δεν σπάει σε ταξίδια) και διαθέτει αντλία για την πιο υγιεινή του χρήση, χωρίς δηλαδή τον φόβο να μαζευτούν μικρόβια). Η απόχρωση μου για όσες ενδιαφέρονται είναι nude fair.
Η υφή του είναι λεπτόρευστη αλλά όχι νερουλή. Απλώνεται με ευκολία με ή χωρίς Primer. Σίγουρα θα το ξανα-αγοράσω. Ήδη τρέχει μια απίστευτη προσφορά για μέλη της Oriflame που θα ήθελα να εκμεταλλευτώ και είναι μέρος ενός πακέτου που κοστίζει 20€.

3 σχόλια:

  1. Ποσο ωραιο και αναλυρτικο ποστ! Δεν εχω δοκιμασει κανενα foundation απο Oriflame, αλλα θα ηθελα καποια στιγμη! Αναμενουμε και τα υπολοιπα! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχει και συχνά σε προσφορά! Μάλλον θα το τιμήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχει και συχνα σε προσφορά! Μάλλον θα το τιμήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...