ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Academia Fresh & The KM Projects

Ενόψει του καλοκαιριού και σε συνεργασία με το Academia Fresh ετοιμάσαμε μια καλοκαιρινή προσφορά για να  αγοράσετε τα αγαπημένα σας αντιηλιακά Yellow Rose Με έκπτωση -15%. Απλά, μπείτε στην σελίδα TheKMProjects στο Facebook και να συμπληρώσετε την φόρμα Rafflecopter της προσφοράς.

Η ηλιακή ακτινοβολία είναι πηγή ζωής, σε αυτό συμφωνούμε όλοι, αλλά μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για την υγεία μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι όπου η έκθεση στον ήλιο είναι μεγαλύτερη. Σε μεγάλες δόσεις ο ήλιος μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και μπορεί να προκαλέσει από ένα απλό ηλιακό έγκαυμα μέχρι φωτοδερματίτιδα, ακμή, κηλίδες, φωτοευαισθησία αλλά και να έχει πιο σοβαρές συνέπειες όπως γήρανση της επιδερμίδας μας και καρκίνο του δέρματος.

Οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία UV και ειδικότερα:
Στις ακτίνες UVB (το B είναι από το Burn) και συνδέονται με το μαύρισμα μια και συμβάλλουν σε αυτό αλλά μπορεί να οδηγήσουν και στο έγκαυμα. Επίσης, στις ακτίνες UVA (A από Αλλεργία) οι οποίες είναι και πιο ύπουλες γιατί εισχωρούν πιο βαθιά και αν και δεν προκαλούν πόνο είναι ακόμα πιο επικίνδυνες.

Πως όμως θα αντιμετωπίσουμε τον ήλιο;
Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αποφύγετε την έκθεση τις ώρες της μέγιστης ηλιοφάνειας, φοράτε πάντα καπέλο και επιλέξτε το κατάλληλο επίπεδο προστασίας για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Ο δείκτης προστασίας που αναγράφεται σε κάθε συσκευασία δείχνει την ανθεκτικότητα που έχει το δέρμα στον ήλιο με την χρήση του συγκεκριμένου αντιηλιακού. Πχ.αν έχει SPF 15, τότε προσφέρει 15 φορές μεγαλύτερη αντοχή έκθεσης.

Και με αυτή την μικρή εισαγωγή θα ήθελα να σας μιλήσω για μια διαφορετική προσφορά, που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει:

Το Academia Fresh και η The KM Projects καλωσορίζουν το καλοκαίρι και σας προσφέρουν έκπτωση 15% στα αγαπημένα αντιηλιακά της Yellow Rose.
 Το Academia Fresh βρίσκεται στην Αθήνα, ακαδημίας 63, τηλ. 2103818466

Επειδή ο ήλιος δεν είναι παιχνίδι και η προστασία μας από αυτόν δεν πρέπει να περνά  έτσι αψήφηστα, τα αντιηλιακά που επιλέγουμε καλό είναι να είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Και τι καλύτερο από τα επαγγελματικά προϊόντα YELLOW ROSE που εκτός των άλλων είναι και ελληνικά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα TheKMProjects στο Facebook και να συμπληρώσετε την φόρμα Rafflecopter http://bit.ly/ZMyFU5 της προσφοράς. Εγώ θα σας στείλω το εκπτωτικό κουπόνι που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βόλτες!



Το Academia Fresh και η The KM Project καλωσορίζουν το καλοκαίρι και σας προσφέρουν έκπτωση 15% στα αγαπημένα αντηλιακά της Yellow Rose! Κάντε like στη Φωτογραφία και στη σελίδα του Academia Fresh στο facebook και αφήστε μας το Mail σας στην ειδική φόρμα και θα σας αποστείλουμε το εκπτωτικό κουπόνι που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βόλτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...