Shiseido News

Το απόλυτο Gadget του Καλοκαιριού είναι οι πούδρες της Shiseido!

Προσωπικά προτιμώ αυτήν με υψηλό δείκτη προστασίας για ματ αποτέλεσμα στο πρωινό μου μακιγιάζ. Αν και δεν φοράω μακιγιάζ στην παραλία αλλά μόνο το αντιηλιακό μου στην πόλη το μόνιμο άγχος μου είναι πως θα προστατεύσω το δέρμα μου καλύτερα σε συνδυασμό με ένα καλό μακιγιάζ. Επιλέγω πάντα προϊόντα που όχι μόνο δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα μου αλλά την προστατεύουν παράλληλα.

Πρόκειται ουσιαστικά για compact foundation, με ανάλαφρη υφή, αδιάβροχη σύνθεση και ματ τελείωμα. Υπόσχεται ότι αντέχει στην εφίδρωση - κάτι που χειάζομαι πραγματικά σε ένα προϊόν "καλοκαιρινό", ενώ προσφέρει αντιγηραντική περιποίηση και αντιηλιακή προστασία UVA & UVB.
Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις!!!!
  
Όσες από εσάς επιθυμείτε ένα χρυσαφένιο μαύρισμα και τέλειο καλυπτικό αποτέλεσμα καλύτερα να προτιμήσετε την κίτρινη . Με χαμηλότερο δείκτη προστασίας SPF 6 συνδυάζει την αντιηλιακή προστασία, την εντατική φροντίδα και την φυσική κάλυψη. Για να είμαστε όμορφες όλες τις ώρες και μέρες του καλοκαιριού.

 Εγώ θα προτιμήσω μάλλον αυτήν με τον υωηλότερο δείκτη προστασίας. Εσείς;

5 σχόλια:

  1. Ηθελα μια πουδρα με δεικτη προστασιας να την βαζω πανω απο το αντηλιακο μου, ξερεις τιμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ακριβούτσικη... γυρω στα 35 € :( θα περιμενω να την παρω σε προσφορα όμως σίγουρα γιατι η προστασια ειναι αναγκαία ;)

      Διαγραφή
  2. Κατερίνα μου την έπαιρνα για 3 συνεχόμενα χρόνια και είναι απλά θεϊκή :)
    Οτι πρέπει για καλοκαίρι ιδικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι τέλεια πραγματικά!!!
    την είχα και εγω τα δύο προιγουμενα καλοκαιρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται πολύ καλό προιόν, ελπίζω να είναι πραγματικά ελαφριά υφή της καθώς έχω ευαίσθητο δέρμα! το κόστος της πόσο περίπου είναι?
    Ακολουθώ το Blog σου, αν θές, κάνε μια επίσκεψη και στο δικό μου, thanx!
    www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...