Review: BIOTEN SKIN DEFENCE Day & night cream


H BIOTEN δημιούργησε μια αντιγυραντική σειρά περιποίησης προσώπου και ματιών για κανονικό και ξηρό δέρμα με SPF15 με φόρμουλα από εκχύλισμα Ροδιού, πρωτεΐνες Σόγιας, Κεράσι, και εκχύλισμα Μανόλιας συνδυάστηκε με το Omega Complex, τη Βιοελαστίνη και το Botanical Serum για να σας προσφέρει δράση ενάντια στις ρυτίδες και την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, δεν περιέχουν parabens & parafin. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα αντιρυτιδικής περιποίησης και του προσώπου και των ματιών, όπως Αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας για Κανονικό & Ξηρό δέρμα με SPF15, Αναζωογονητική Κρέμα Νύχτας και Αντιρυτιδική & Συσφικτική κρέμα Ματιών. Απευθύνεται σε γυναίκες 35-45 ετών και αποτελεί μια προηγμένη σειρά αντιγηραντικής περιποίησης προσώπου σε πολύ προσιτή τιμή. Εγώ έτυχε να πετύχω την προσφορά που έδινε την κρέμα ημέρας, νύχτας και την αντιρυτιδική κρέμα ματιών όλες μαζί σε κανονικό μέγεθος στα 16€ (έχω κάνει και το αντίστοιχο Haul post, που μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ). Είναι σε βαζάκι γυάλινο με πλαστικό μωβ καπάκι και είναι 50Ml έκαστη.
Οι κρέμες ημέρας και νύχτας μπήκαν στην καθημερινότητα μου εδώ και αρκετό καιρό και τις έχω λατρέψει. Είναι ελαφριές στην σύνθεση και όχι ιδιαίτερα παχύρευστες (αλλά ούτε και νερουλές), αλλά με την τέλεια υφή, γεγονός που τις κάνει ακόμα καλύτερες για μένα γιατί μπορούν να απλωθούν ομοιόμορφα και να απορροφηθούν εύκολα.

Η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας:

Επέλεξα αυτή που είναι για κανονικό/μεικτό δέρμα. Έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας SPF15 και πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Απλώνετε εύκολα και απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα, αφήνοντας όμως μια ευχάριστη αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. Για το δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα δεν με βάρυνε καθόλου και "συνεργάστηκε" πολύ καλά με όποιο προϊόν μακιγιάζ επέλεγα να χρησιμοποιήσω (σε επίπεδο foundation). Η κρέμα ημέρας μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ακριβώς επειδή δεν έχει λιπαρή υφή, ήταν καλή βάση για το μακιγιάζ όταν δεν χρησιμοποιούσα Primer. Το εκχύλισμα ροδιού δρα σαν ασπίδα της επιδερμίδας κατά της πρόωρης γήρανσης και το Omega Complex ένα φυσικό σύμπλεγμα πλούσιο σε οξέα Omega που βελτιώνει την ανακούφιση της επιδερμίδας. Το Ρόδι είναι ένα φρούτο με ισχυρή παρουσία από την αρχαιότητα. Δεν είναι μυστικό ότι κατατάσεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα αντιοξειδωτικά στον πλανήτη. 100ml χυμός ροδιού παρέχει 16% των ημερήσιων αναγκών ενός ενήλικα για Βιταμίνη C ενώ είναι επίσης και καλή πηγή Βιταμίνης B5.  Την λάτρεψα και σίγουρα θα την ξαναπάρω.

Η αναζωογονητική κρέμα νύχτας:
Περιέχει εκχύλισνα Κερασιού πλούσιο σε φλαβονοειδή που προστατεύουν την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση, ενώ είναι μία φυσική πηγή φλαβονοειδών που δρουν ως αντιοξειδωτικά, καταστρέφοντας τις επιβλαβείς ενώσεις οξυγόνου που ονομάζονται 'ελεύθερες ρίζες'. Περιέχει επίσης ασβέστιο, κάλλιο, λιγνίνες και ωφέλιμες τανίνες. Είναι πλούσιο σε πεπτίδια, ενώ το Botanical serum ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση & βιοσύνθεση πρωτεϊνών του δέρματος έχοντας ως αποτέλεσμα ισχυρή αντιρυτιδική δράση. Δεν απορροφάται τόσο γρήγορα όσο η κρέμα ημέρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απορροφάται και καθόλου. Ίσα ίσα θεωρώ ότι λάτρεψα περισσότερο την κρέμα νύχτας γιατί ένιωθα πολύ ενυδατωμένη την επιδερμίδα μου όταν ξυπνούσα το πρωϊ, λες και δρούσε όλη νύχτα. Άσε που έχει την πιο τέλεια μυρωδιά που με έκανε να εύχομαι να μην απορροφηθεί για να την μυρίζω συνέχεια. Την είχα στο βίνετο μου με τα αγαπημένα του Ιανουαρίου και την χρησιμοποιώ ακόμα που σημαίνει ότι κρατάει και πολύ καιρό.
Εν κατακλέιδι, θεωρώ ότι είναι κρέμες Value For Money, κάνουν ότι υπόσχονται και με πολύ χαμηλό κόστος και σίγουρα θα τις ξανααγοράσω. Προσωπικά με βολέψαν απίστευτα, μου άρεσαν παρα πολύ και βοήθησαν το πρόσωπο μου να έχει την ενυδάτωση και την προστασία που χρειάζεται. Αν θα έπρεπε να βρω ένα αρνητικό αυτό θα ήταν ότι θα ήθελα να είχε υψηλότερο δείκτη αντιηλιακής προστασίας γιατί είναι ένα προσωπικό μου θέμα με τον ήλιο, αλλά και το SPF 15 είναι παρα πολύ καλό και μπορώ να χρησιμοποιώ επιπλέον αντιηλιακό προσώπου με υψηλότερο δείκτη. Είναι πολύ οικονομικές και μπορείτε να τις βρείτε σε όλα σχεδόν τα καταστήματα καλλυντικών καθώς επίσης και στα σούπερμάρκετ. Εύχομαι να σας αρέσουν κι εσάς όπως άρεσαν και σε εμένα και περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις.

Follow on Bloglovin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...