Review : CERA DI CUPRA Αντιρυτιδικός Ορός Ματιών


Πριν μερικούς μήνες, σε ένα μικρό, μικρό μαγαζάκι κοντά στην οδό Χέυδεν (Βικτώρια) επί της Πατησίων, ανακάλυψα έναν ορό ματιών της εταιρείας Cera Di Cupra. Μέχρι τότε το μόνο που είχα ακούσει ήταν πολύ καλά λόγια για την κρέμα χεριών της συγκεκριμένης εταιρείας, την οποία όμως δεν είχα δοκιμάσει. Το τι άλλο πήρα από εκείνο το μαγαζάκι μπορείτε να το δείτε στο παλαιότερο haul μου πατώντας απλά εδώ.
 Ο ορός αυτός κόστισε 6 € μόνο και ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που ήθελα κάτι πιο δραστικό για να αντιμετωπίσω τα μικρά πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια μου. Οι περισσότερες κρέμες ματιών καταπολεμούν τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους, ενώ ελάχιστες είναι αυτές που υπόσχονται να βοηθήσουν στην μάχη ενάντια του ενοχλητικού πρηξίματος.


Ο αντιρυτιδικός ορός της Cera Di Cupra αποτελεί μια στοχευμένη και εντατική θεραπία για την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενάντια στις ρυτίδες, τις σακούλες αλλά και στα πρηξιματάκια. Είναι μια απάντηση στα πρώτα προβλήματα που εμφανίζονται στις ηλικίες γύρω στα 30 και περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων και στην διατήρηση της επιδερμίδας ελαστικής και ενυδατομένης. Επίσης, περιέχει REGU® -AGE ένα συστατικό που βασίζεται σε πεπτίδια Σόγιας και πρωτεϊνες που βοηθάνε στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και της παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο συντελεί στην μείωση του πρηξίματος, των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων.

Η συσκευασία του είναι πολύ πρακτική, με αντλία που επιτρέπει την ορθή, υγιεινή χρήση του και την μετρημένη δοσολογία του και είναι 15ml. Από τις αρχές Ιανουαρίου το χρησιμοποιώ ευλαβικά κάθε βράδυ αντί για κρέμα ματιών και έχει αδειάσει μέχρι την μέση, γεγονός που βρίσκω πάρα πολύ θετικό γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Η υφή του είναι λεπτόρευστη και ελαφριά και απλώνεται πάρα πολύ εύκολα και ομοιόμορφα. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά. Δεν αργεί πολύ να απορροφηθεί από το δέρμα αν και δεν θα το έλεγες ότι απορροφάται άμεσα (παίζει ΄ρόλο και ο τύπος του κάθε δέρματος). Δεν είχα κάποια άσχημη αντίδραση στο προίόν και πιστεύω ότι η καθημερινή του χρήση έχει βοηθήσει στο να μην εμφανιστούν πρηξιματάκια στην περιοχή κάτω από τα μάτια μου - που είναι και το μεγάλο μου θέμα. Σίγουρα δε, πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι βοηθάει και στην όψη της επιδερμίδας, έτσι ώστε να φαίνεται πιο ξεκούραστει, ακόμα κι αν δεν έχω κοιμηθεί καλά.

Συμπεράσματα:
Είναι ένας οικονομικός όρός ματιών , ο οποίος στέκεται πραγματικά στο ύψος του και κάνει ότι υπόσχεται αν ενταχθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα.Έχει καλή απορροφητικότητα  και εύχρηστη συσκευασία, χωρίς να έχει έντονο άρωμα. Βρίσκω ότι βοηθάει πολύ με τα πρηξιματάκια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα βρείτε εύκολα προϊόντα αυτής της εταιρείας. Εγώ το βρήκα κατά τύχη στο Oggi στην Πατησίων και αν περάσω από εκεί σίγουρα θα το ξαναγοράσω.

 Follow on Bloglovin


3 σχόλια:

  1. πάντα είναι καλή ανακάλυψη όταν εντοπίζει κάποια από μας ένα αποτελεσματικό αλλά και οικονομικό προιόν ειδικά αν πρόκειται για skincare ακόμη παραπάνω sounds good

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. cera di cupra εχω πετυχει και σε ηλεκτρονικα φαρμακεια παντως!πολυ ενδιαφερον ποστ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. cera di cupra ειναι η αγαπημενη μου και ακρως αποτελεσματικη κρεμα χεριων (4 ευρω στα φαρμακεια, 2 ευρω περιπου στα on line), οποτε την εταιρεια ηδη τη συμπαθω. Θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...