The Foundation Project - Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation


Το τρίτο review στο foundation project μου και σειρά έχει το 25hr foundation - Lasting finish της Rimmel.

Λίγα λόγια για το 25hr foundation - Lasting finish:

Είναι ένα foundation με μέτρια προς καλή κάλυψη, καλή διάρκεια γύρω στις 8 ώρες χωρίς περιττή λιπαρότητα, με φυσικό τελείωμα, ιδιαίτερα λεπτόρευστο που επιτρέπει την δυνατότητα να προσθέσεις και δεύτερη στρώση για περισσότερη κάλυψη (πάντα όμως με προσοχή για να μην μοιάζουμε με κέικ ) Προσοχή όμως γιατί επειδή ακριβώς είναι πολύ λεπτόρευστο μπορεί να σας ξεφύγει περισσότερο σε περιττή ποσότητα. Έχει ειδική σύνθεση που δεν λερώνει τα ρούχα. Το μόνο μειονέκτημα του, κατά την προσωπική μου είναι ότι δεν έχει αντιηλιακό και θα πρέπει να προβλέψετε να βάλετε μια ενυδατική με αντιηλιακό αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε το πρωί. Η απόχρωση που χρησιμοποποίησα ήταν η 111, Natural Ivory και ενδεχομένως ίσως θα ήθελα λίγο πιο ανοιχτό αν ήταν χειμώνας, αλλά η διαφορά φαίνεται ελάχιστα σε σχέση με το χρώμα στο ντεκολτέ μου και είναι απειροελάχιστη η διαφορά. Αν χρησιμοποιήσετε πούδρα, προτιμήστε μια πιο ελαφριά, διαφανή πούδρα αντί για πιο καλυπτική γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγει "βαρύ" το αποτέλεσμα. Δυστυχως δεν έχει πολύ μεγάλη γκάμα σε αποχρώσεις. Το αγόρασα από το www.bebeauty.gr και κόστισε μόνο 6,15€ χωρίς τα μεταφορικά.
Συστατικά:

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Talc, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trimethylsiloxysilicate, Silica Silylate, Sodium Pca, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Magnesium Sulfate, Zinc Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Bispeg/Ppg-14/14 Dimethicone, Amodimethicone, Laureth-7, Lecithin, Tribehenin, Propylparaben, Methylparaben, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Trihydroxystearin, Dimethiconol, Triethoxycaprylylsilane, Parfum/Fragrance, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Hydroxyethylcellulose, Laureth-4, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Sulfate, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Bht, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci77499)].

Αναλυτικά η γνώμη μου:

Με το Sephora primer: Προσφέρει ελαφριά κάλυψη και απλώνεται ομοιόμορφα. Χρειάζεται λίγη πούδρα αν το δέρμα σας είναι μικτό προς λιπαρό. Μετά από 6 ώρες ίσως χρειαστεί να προσθέσετε πάλι λίγη πούδρα. Η διάρκεια του δεν ξεπέρασε τις 8 ώρες.
Με το ΝΥΧ primer: Είχε μέτρια κάλυψη, αρκετά καλή διάρκεια χωρίς λιπαροτητα και με ανάγκη για πούδρα μόνο στην αρχική εφαρμογή. 
Vivo primer: Εδώ πρόσεξα ότι υπήρχε και η καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στα δύο προϊόντα. Είχε πολύ μεγάλη διάρκεια, χωρίς σημάδια λιπαρότητας ακόμα και ως 12 ώρες. 
MUA primer: Είχε ματ τελείωμα με την χρήση αυτού του primer και μέτρια προς καλή κάλυψη. Χρειάστηκε ελάχιστη πούδρα στην ζώνη Τ.
Oriflame primer: Επίσης πολύ καλός συνδυασμός, πολύ καλή κάλυψη και πολύ καλή διάρκεια χωρίς πρόβλημα λιπαρότητας τουλάχιστον στο δικό μου μικτό πρόσωπο.
Χωρίς primer: Απλώθηκε πολύ ομοιόμορφα, έχει φυσικό τελείωμα, επομένως θα χρειαστείτε πούδρα όσες επιθυμείτε πιο ματ υφή, ενώ η διάρκεια ήταν πολύ καλή και μέχρι 8 ώρες ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.



Αν και δεν έχει αντιηλιακό είναι σίγουρα ένα προϊόν που είναι πολύ καλό και οικονομικό και σίγουρα θα το ξανα αγοράσω, γιατί για μένα και τις δικές μου προσωπικές ανάγκες είναι πολύ καλό. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και απλώνεται πάρα πολύ ομοιόμορφα και εύκολα. Δεν έχει διάρκεια 25 ώρες αλλά σίγουρα στις 12 ώρες ήταν ακόμα στην θέση του και με το κατάλληλο primer Μπορείς να μεγιστοποιήσεις την διάρκεια του και να διασφαλισεις ένα ματ τελείωμα αν έχεις λιπαρό δέρμα. Αν και έχω μικτή επιδερμίδα δεν χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω πούδρα παρά μόνο στην αρχική εφαρμογή. Δεν θα το πρότεινα σε ξηρές επιδερμίδες όμως γιατί μαλλον δεν θα τους καθότανε τόσο ομοιόμορφα. Προσωπικά το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πάρα πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...