The Foundation Project - Rimmel Match Perfection Foundation

Αν και η πίεση των ημερών ήταν μεγάλη, δεν θέλησα να σταματήσω το Foundation Project μου και έτσι, σας έχω έτοιμο το review για το τέταρτο foundation που έβαλα σε τεστ την εβδομάδα που μας πέρασε. Πρόκειται για το Rimmel Match Perfection Foundation σε απόχρωση 103 - True Ivory, το οποίο είχα αγοράσει μέσω διαδικτύου από το www.bebeauty.gr πριν από λίγες μέρες εκμετταλλευόμενη την προσφορά που έτρεχε εκείνο το διάστημα και είχε ρίξει την τιμή του στα 6,50€ περίπου, ενώ η τιμή του αυτή την στιγμή στο bebeauty.gr είναι 8,16€. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πάρα πολύ οικονομικό foundation!

Λίγα λόγια για το Rimmel Match Perfection Foundation:
Λοιπόν, πρόκειται για ένα foundation με μέτρια προς καλή κάλυψη, αρκετά καλή διάρκεια, φυσικό τελείωμα (όχι ματ όχι όμως και πολύ γυαλιστερό). Είναι σίγουρα από τα πιο αξιόπιστα που έχω δοκιμάσει. Έχει δείκτη αντιηλιακής προστασίας SPF 15, το οποίο και θεωρώ πολύ σημαντικό. Απλώνεται ομοιόμορφα και πολύ εύκολα και δεν λερώνει τα ρούχα. Έχει λεπτόρευστη υφή και μπορείς να "χτίσεις" στα σημεία που χρειάζεσαι περισσότερη κάλυψη και αν επιθυμείς ένα ματ τελείωμα να χρησιμοποιήσεις μια διαφανή πούδρα για να το σετάρεις. Η συσκευασία του μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γυάλινη, γεγονός που την κάνει "πολυτελή" μια και είναι η ιδανική συσκευασία για ένα foundation, ενώ διαθέτει και αντλία για την ακόμα καλύτερη εφαρμογή του. Βγαίνει σε 11 αποχρώσεις στην Ελλάδα όμως πιθανότατα θα βρείτε αρκετά λιγότερες.

Συστατικά:

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TALC, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, MAGNESIUM SULFATE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, LECITHIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LAURETH-7, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, DIMETHICONOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, ALUMINUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, SAPPHIRE POWDER, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, GERANIOL, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, [May Contain/Peut Contenir/+/-:IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ULTRAMARINES (CI 77007)].

Αναλυτικά : 
Με το Sephora Primer: Απλώνεται ομοιόμορφαφυσικό τελείωμα, ματ με λίγη πούδρα στη ζωνή Τ. Μέτρια προς καλή κάλυψη. Η διάρκεια του ήταν πολύ καλή σχεδόν 10 ώρες χωρίς να παρατηρήσω λιπαρότητα ή να χαλάσει καθόλου το μακιγιάζ μου.
Με το Primer της Vivo: Απλώνεται πολύ ομοιόμορφα, προσφέρει μέτρια κάλυψη και πολύ καλή διάρκεια περίπου 8-10 ώρες. Ωστόσο χρειάζεται λίγη πούδρα στη ζώνη Τ  και μπορεί να διαρκέσει και χωρίς λιπαρότητα έως και για 12 ώρες.
MUA Primer: Το primer αυτό του έδωσε πολύ καλή διάρκεια χωρίς λιπαρότητα, ματ τελείωμα ως και 10 ώρες μετά. 
NYX Primer: Αν και δεν το περίμενα είχε τελείωμα ματ και η διάρκεια του άγκιξε τις 8-10 ώρες.
Oriflame Primer: Εδώ μπορώ να πω ότι δεν συνεργάστηκαν πολύ καλά τα δύο προϊόντα και το τελείωμα του με την χρήση αυτού του primer σίγουρα δεν είναι ματ και σίγουρα χρειαζόταν πούδρα. Μετά από 4 ώρες σίγουρα θα εμφανίσει λιπαρότητα αν έχετε μικτό προς λιπαρό δέρμα όπως εγώ. Επίσης,  λόγω της πιθανότητας να εμφανιστεί λιπαρότητα, υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να έχει υφή "κέικ". Σίγουρα στην κανονική επιδερμίδα θα ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα και η διάρκεια.
Χωρίς primer, οπωσδήποτε πρέπει να χρησιμοποιείσετε διαφανή πούδρα από πάνω γιατί έχω μικτό προς λιπαρό δέρμα και θα πρέπει να το σετάρω για καλύτερη διάρκεια. Είχε μέτρια προς καλή κάλυψη και καλή διάρκεια γύρω στις 8 ώρες.   

6 σχόλια:

  1. Θέλω να δοκιμάσω κι εγω foundations από Rimmel, έχουν αρκετά ανοιχτούς τόνους που Ελλάδα δε βρίσκεις εύκολα. Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το εχω και εγω στην αποχρωση soft beige το πηρα απο το asos σε μια προσφορα -50% γυρω στα 5.50 ευρω.μου αρεσει πολυ αυτο το φυσικο αποτελεσμα και η διαρκεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω κι εγώ να το δοκιμάσω....αλλά με προβληματίζει η απόχρωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζω θα πρεπει να του ριξω μια ματια... αυτο το δε λερωνει τα ρουχα πολυ μου αρεσε =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το έχω στο μυαλο μου αυτό για να το δοκιμάσω κάποια στιγμή εχω ακούσει αρκετά καλά λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για το blog σας! Και για τα βίντεο επίσης! Υπέροχες συμβουλές!
    Γραφτήκαμε να ενημερωνόμαστε.
    Είμαστε οι chicates. Εχουμε ενα blog μόδας. Ξεκινήσαμε αυτό το μήνα είμαστε νέες και χρειαζόμαστε στήριξη...Περάστε μία βόλτα αν θελετε...
    http://chicates.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...