Review - Golden Rose Magnetic Nail Polish



Πριν λίγο καιρό έλαβα ένα πολύ όμορφο δωράκι από την Golden Rose -Londessa  το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε ένα μαγνητικό βερνίκι νυχιών. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια σχέση αγάπης - μίσους με τα μαγνητικά βερνίκια νυχιών. Έχω δοκιμάσει πολλά, όπως θα έχετε ήδη διαβάσει σε παλαιότερες αναρτήσεις και όχι πάντα με επιτυχία. Έτσι όσο και να μου αρέσουν είμαι πάντα επιφυλακτική, γιατί πότε δεν στρώνουν καλά, πότε δεν λειτουργεί ο μαγνήτης.

Όταν ξεκίνησα να τα βάφω λοιπόν με το μαγνητικό αυτό βερνίκι της Golden Rose ήμουν επιφυλακτική για το αποτέλεσμα. Με χαρά διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν χρειάζεται να κάνεις δύο στρώσεις στο βερνίκι (αν και το προτιμώ αυτό προσωπικά γιατί δίνει μεγαλύτερη διάρκεια στο βερνίκι) αλλά και ο μαγνήτης λειτουργεί πάρα πολύ καλά και σχεδόν αμέσως δημιουργείται το εφέ του μαγνήτη στα νύχια.

Η εφαρμογή απλή, απλώνουμε το βερνίκι στο κάθε νύχι και ακριβώς μόλις βάψουμε το κάθε ένα νύχι (ένα κάθε φορά - μια ή 2 στρώσεις κατά βούληση) και πριν προλάβει να στεγνώσει, κρατάμε σε πολύ μικρή απόσταση (περίπου 0,5cm) τον μαγνήτη από πάνω από το νύχι μας και μετράμε μέχρι το 10 περίπου (είναι ένας εύκολος τρόπος για να μην μπερδευτείς με τα 5-7 δευτερόλεπτα χεχε). Απομακρύνοντας τον μαγνήτη θα δείτε ότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο σχέδιο στα νύχια (πάντα εξαρτάται από τον μαγνήτη) που πάντα προκαλέι σχόλια θαυμασμού από τους γύρω μου.. Τύπου: Τι είναι αυτό; πως το έκανες; μόνη σου το έφτιαξες; πως το ζητάς; κτλ.. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για κάθε νύχι. Από πάνω εφαρμόζουμε ένα top coat της αρεσκείας μας. Προσωπικά πιστεύω ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα συγκριτικά με άλλα βερνίκια αυτού του είδους.


Η διάρκεια είναι άλλο ένα γεγονός που με εξέπληξε ευχάριστα. Έχει αρκετά καλή διάρκεια, περίπου 5-7 μέρες κρατήσανε χωρίς να χαλάσουν και αν δεν ήθελα να δοκιμάσω ένα άλλο βερνίκι που αγόρασα από την ίδια εταιρεία (θα σας πω για αυτό σε επόμενο post) είμαι σίγουρη ότι θα διαρκούσαν κι άλλο. Σημείωση: Πλένω καθημερινά πιάτα, χρησιμοποιώ πολλές ώρες τον υπολογιστή και επομένως και το πληκτρολόγιο και γενικά δεν συμπεριφέρομαι στα χέρια μου και στα νύχια μου με ιδιαίτερη προσοχή.

Το βερνίκι που δοκίμασα είναι το No07 και είναι μια πολύ όμορφη mauve μεταλλική απόχρωση.  Δεν ξέρω αν έχω εξασκηθεί με τον καιρό αλλά πραγματικά με εντυπωσίασε το πόσο γρήγορα εμφανίστηκαν οι ρίγες και το εφέ γιατί σε άλλα βερνίκια με μαγνήτες είτε δεν εμφανίζεται το εφέ είτε θέλει αρκετή ώρα να κρατήσεις τον μαγνήτη από πάνω (πάνω από 20 λεπτά) και πάλι είναι αμφίβολο αν θα πετύχει σε όλα τα νύχια. Επίσης, μου άρεσε πολύ το σχέδιο γιατί είναι αρκετά φαρδιές οι ρίγες και είναι πιο έντονο το εφέ. Από ότι έψαξα και βρήκα υπάρχουν και άλλα χρώματα διαθέσιμα , ενώ σε σχέδια έχει βγει κι ένα καινούργιο με εφέ αστέρι που αν το βρω σίγουρα θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Golden Rose μπορείτε να βρείτε σε πολλά καταστήματα καλλυντικών. Εγω προσωπικά βρίσκω Golden Rose μεταξύ άλλων και στο Beauty Town το οποίο βρίσκεται στον Κορυδαλλό, τηλ.210-4949902, έχει σχεδόν όλη την συλλογή και διαθέτει και Online κατάστημα. Σε λίγο διάστημα θα είναι και το δικό τους e-shop στην διάθεσή σας για την αγορά των προιόντων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...