Οι γιαπωνέζικες τσάντες μου από την Ελένη Κοντιζά


Μπορεί τα clutches να έχουν εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως τα επικρατέστερα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν την βραδινή μας εμφάνιση, όμως τα πουγκιά ήταν ανέκαθεν στο προσκήνιο. Και όταν πρόκειται για γιαπωνέζικα πουγκάκια, το πράγμα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Πόσο μάλιστα αν είναι φτιαγμένα με υλικά όπως βελούδο ή άγριο μετάξι. Μιλάω φυσικά για τα γιαπωνέζικα τσαντάκια που έχω στην συλλογή μου και που έχω πάρει από το κατάστημα της Ελένης Κοντιζά στην Μύκονο.
Kontiza Myconos

Ένα σημαντικό αξεσουάρ για κάθε γυναίκα είναι η τσάντα της. Δίνει την τελική πινελιά στο σύνολο που φοράμε και εξυπηρετεί στην μεταφορά των απαραίτητων αντικειμένων σε κάθε μας έξοδο. 



Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα clutches, έχω λατρέψει ξανά τα πουγκιά. Αιτία, τα γιαπωνέζικα πουγκιά που έχω από το κατάστημα της Ε. Κοντιζά στην Μύκονο. 



Το σχέδιο είναι παραδοσιακό γιαπωνέζικο. Ανοιχτά τσαντάκια με δύο θηλιές για να περνάει η μία μέσα στην άλλη και να χρησιμοποιείται ως χερούλι. Έχω δύο στην συλλογή  μου. Ένα από άγριο μετάξι (σαντούκ) σε ένα ασημί-γκρι ανοιχτό χρώμα και το άλλο σε κόκκινο βελούδο.  

Είναι ιδανικά για όσες θέλουμε να εντυπωσιάσουμε με κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούμε την πρακτικότητα τους, αφού χωράνε πολύ περισσότερα από ένα μικρό βραδινό τσαντάκι. 


Ελένη Κοντιζά

Ένα είναι σίγουρο. Με έχουν βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση να διαλέξω βραδινό τσαντάκι, ειδικά όταν θέλω να πάρω κάτι μαζί μου πέρα από τα κλειδιά και το κινητό. 

Το κατάστημα της Ε. Κοντιζά , με υπέροχες, χειροποίητες δημιουργίες της ίδιας (και όχι μόνο) θα το βρείτε στην Χώρα της Μυκόνου κοντά στη Λάκκα. 



Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...