Αγαπημένα Νοεμβρίου 2015


Αν και λίγο καθυστερημένα, ανέβασα τα αγαπημένα του Νοεμβρίου, με λίγα και καλά προϊόντα.
Ξεκινάω με τα αγαπημένα σαμπουάν αυτού του μήνα. Είναι από την εταιρεία Natural World με Μαροκινό αργανέλαιο. Σου μίλησα για αυτά πριν λίγες μέρες με αναλυτική ανάρτηση. Προσφέρουν ενυδάτωση χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά μου και δεν περιέχουν Parabens.
Ένα Body butter Που ξεχώρισα είναι εμπνευσμένο από την ταινία Fifty Shades of Grey. Με βούτυρο Shea, βιταμίνες και αισθησιακό αλλά ελαφρύ άρωμα βανίλιας ήταν ότι καλύτερο βρήκα σε ενυδάτωση, όταν ήθελα κάτι που να απορροφάται γρήγορα και να ενυδατώνει σε βάθος. 

Όμως άλλο ένα ενυδατικό σώματος, αυτή την φορά σε μορφή λαδιού, ήταν το Heaven in a bottle από το Organic Touch. Κυριολεκτικά ένας παράδεισος στο μπουκάλι μου. Φτιαγμένο με οργανικά υλικά, με αργανέλαιο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες και άρωμα πατσουλί ήταν μια μικρή όαση στην βραδινή μου περιποίηση μετά από ντους ή ακόμα και μετά από ξύρισμα στα πόδια μου. 

Από μακιγιάζ ξεχώρισα ένα ρουζ από την εταιρεία classics το νούμερο 206. Απαλό και διακριτικό σαν χρώμα αλλά με (δυστυχώς) σχετικά μικρή διάρκεια, με βόλεψε πολύ τον μήνα που μας πέρασε και το φορούσα σχεδόν καθημερινά. 

Τελειώνω με ένα eyeliner waterproof pen, πολύ βολικό στην χρήση του, σαν μαρκαδοράκι, με έντονη απόδοση και πάρα πολύ καλή διάρκεια. 

Δείτε εδώ το βίντεο μου:



Αυτά από μένα για το Νοέμβριο. Καλές γιορτές να έχουμε και να περάσουμε έναν τέλειο Δεκέμβριο.


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...