Beauty on a budget: Beauty Formulas with Activated Charcoal

 
Μια νέα σειρά προϊόντων από την Beauty Formulas που ανακάλυψα πρόσφατα στις έκθεσεις Ομορφιάς που επισκέφτηκα είναι η Charcoal. Με ενεργό άνθρακα στα συστατικά της, είναι η λύση που περιμέναμε όσοι έχουμε λιπαρή επιδερμίδα αλλά δεν θέλουμε να καταφεύγουμε μονίμως στην επιθετική λογική των tea tree
Ξεκινάω πρώτα με το Detox Cleanser, το τζελ καθαρισμού, το οποίο αρχικά σε τρομάζει με την όψη του, αφού έχει μαύρο χρώμα... Η υφή του όμως είναι απαλή σαν ελαφρύ τζελ και νιώθεις από την αρχή να καθαρίζει καλά, απομακρύνοντας τους ρύπους και την περιττή λιπαρότητα. Είναι στα 150ml , ενώ χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα για τον καθημερινό σου καθαρισμό.
 
Συνεχίζω με το Facial Scrub, το απολεπιστικό προσώπου της σειράς που χαρίζει βαθιά απολέπιση χωρίς να "γρατζουνάει" την επιδερμίδα. Έχει λεπτούς κόκκους και ένα ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο (εκτός από την περιοχή των ματιών και του λαιμού) είναι ότι χρειάζεσαι για να νιώσεις να καθαρίζει την επιδερμίδα σου, ανοίγοντας τους πόρους. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις με αυτά τα απολεπιστικά είναι να μην περνάς με αυτά την περιοχή που έχεις ενεργά σπυράκια. Θα το βρεις και αυτό στα 150ml, μια ποσότητα αρκετή για να σου κρατήσει καιρό.

 Η μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα και άργιλο θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή. Απορροφάει την περιττή λιπαρότητα χωρίς όμως να αφυδατώνει την επιδερμίδα. Βοηθάει στον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, καθαρίζοντας τους πόρους σε βάθος. Η μάσκα είναι στα 100 ml, για αυτό μην διστάσετε να απλώσετε μια πλούσια ποσότητα σε όλο το πρόσωπο  (εκτός από την περιοχή των ματιών και του λαιμού) και να την αφήσετε για περίπου 10 λεπτά. Δεν θα δείτε αποτέλεσμα στους πόρους και τα μαύρα στίγματα από την πρώτη φορά. Όμως αν επιμείνετε και επαναλάβετε την ρουτίνα καθαρισμού δύο φορές την εβδομάδα και με καθημερινή χρήση του detox cleanser, είμαι σίγουρη ότι η διαφορά θα είναι ορατή από τον πρώτο μήνα. 

Η σειρά βγήκε πριν λίγο καιρό στην έκθεση από την εταιρεία και ενδέχεται να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα καταστήματα. Beauty formulas όμως θα βρείτε σε Hondos Center, Gallerie de beaute, Femme Fatale, beauty town και άλλα επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Αν δεν έχουν φέρει ακόμα την σειρά μην διστάσετε να την ζητήσετε να σας την φέρουν.




Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

  1. Με έχεις πείσει να αγοράσω ολη τη σειρά!!!! Πολυ ωραιο και κατατοπιστικό blogpost!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...