Natural World : Argan Oil of Morocco Shampoo & Conditioner


Τα είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό από το e-dructer και σας τα είχα δείξει σε αντίστοιχο haul video. Τον τελευταίο καιρό τα χρησιμοποιώ και οφείλω να ομολογήσω ότι με έχουν ξετρελάνει. Μιλάω για το σαμπουάν και κοντίσιονερ της Natural World με Μαροκινό αργανέλαιο.


Προσφέρουν ενυδάτωση και θρέφουν την τρίχα χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά. Τι άλλο να ζητήσω; Καθαρίζουν την τρίχα χωρίς να την καταστρέφουν και χάρη τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά, πιο υγιή και πιο δυνατά. στο Μαροκινό αργανέλαιο. 


Περιέχουν αργανέλαιο, βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά ενώ δεν περιέχει Parabens και απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών. Στα μείον του θα έλεγα είναι το γεγονός ότι περιέχει sulfates και αυτό αφορά κυρίως όσες έχουν κάνει πρόσφατα θεραπεία με κερατίνη. 

Και τα δύο είναι σε συσκευασία των 500ml, άφθονη ποσότητα για να μου κρατήσει καιρό. Η συσκευασία τους είναι πολύ όμορφη και πρακτική, ενώ ο σχεδιασμός της σε παραπέμπει σε Μαροκινά ταξίδια ( το μπλε είναι ένα χρώμα που χρησιμοποιούν ευρέως στο Μαρόκο).Θα δείτε ότι ελαφρώς διαφέρουν μεταξύ τους για να είναι πιο εύκολο να τα ξεχωρίσεις όταν λούζεσαι. 

Προσωπικά τα ξεχώρισα αυτό το μήνα γιατί έκαναν τα μαλλιά μου πολύ απαλά, ενώ ελάχιστες φορές χρησιμοποίησα κάποιο λάδι (της ίδιας σειράς ή άλλης) και κυρίως μόνο για styling. Εγώ τα είχα βρει στο e-dructer, αλλά πιθανότατα θα τα βρείτε και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...