Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις δώρων (για όλα τα πορτοφόλια)


Συχνά βρισκόμαστε σε δίλημμα τι δώρα να πάρουμε τώρα τα Χριστούγεννα. Είτε πρόκειται για δώρο στον αγαπημένο μας, είτε απλά για μια υποχρέωση, το πρόβλημα παραμένει και πολλές φορές περνάμε μέρες ψάχνοντας το "κατάλληλο" δώρο. Σε αυτό το βίντεο θέλησα να σας προτείνω μερικές ιδέες δώρων που ίσως να μην είχατε στο νου σας και που μπορεί να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.



Μπορείτε να βρείτε Χριστουγεννιάτικα δώρα σε διάφορα καταστήματα, αν και προσωπικά θα σας πρότεινα τα διάφορα bazaar που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και που σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας αρέσει.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα διοργανώνει Bazaar

Τα παιδιά και οι εθελοντές του Χατζηκυριακείου σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε στο «Τρένο των Ευχών» τους, το οποίο… σφυρίζει στον Πειραιά, γεμάτο στολίδια, κάρτες, καλλυντικά, φυσικά προϊόντα, βιβλία, χειροποίητα είδη και γλυκά φτιαγμένα από τα παιδιά και τους εθελοντές. Θα βρείτε επίσης και το ξεχωριστό ημερολόγιο του Ιδρύματος, καθώς και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας από τα παιδιά, τα οποία θα στηρίξετε με τις αγορές σας. Πού: Χατζηκυριάκειο-Ευστράτειο Σπουδαστήριο, Κλεισόβης 18, Πειραιάς Πότε: 15-16/12, ώρες 10.00-20.00



Επίσης, στο Black Duck

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar της «Μαύρης Πάπιας» ήδη ξεκίνησε και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Εκεί θα βρείτε έργα νέων και καταξιωμένων δημιουργών, τα οποία διαθέτουν σε προσιτές τιμές. Χειροποίητα καπέλα, περίτεχνα κασκόλ και εσάρπες, έργα τέχνης, ρολόγια τοίχου και υφασμάτινα κοσμήματα θα εκτίθενται στην gallery του Black Duck
Πού: Χρήστου Λαδά 9α, τηλ: 210 3234760 
Πότε: 7/12 – 3/1, ώρες 13.00-23.00



Happy Days 10

Για δέκατη χρονιά, πενήντα δημιουργοί συγκεντρώνουν τα έργα τους στη Manifactura και στήνουν ένα 40ήμερο bazaar στα Εξάρχεια, όπου θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, ασυνήθιστα αξεσουάρ, μικρά έργα τέχνης, φωτογραφίες, ζωγραφιστές μπάλες, ρούχα, ρολόγια, καθρέφτες, φωτιστικά κ.α., σε προσιτές τιμές. 

Πού: Ζωοδόχου Πηγής 29, Εξάρχεια, τηλ: 2103811470 

Πότε: Από 8/12 ως 19/1, ώρες: Καθημερινές 10.30-20.30, Σάββατο 10.30-16.00

Ημερολόγια μπορείτε να βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα. Εγώ το συγκεκριμένο το βρήκα στο PLAISIO αλλά υπάρχουν πολλά και στα Public 


Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπισκοτιέρες μπορείτε να βρείτε και στο 24home. Γεμίστε τα με μελομακάρονα που θα φτιάξετε εσείς ή με μια βασιλόπιτα και εντυπωσιάστε με το δώρο σας. 

Mac καλλυντικά θα βρείτε μόνο στα καταστήματα MAC 

Βρείτε την παλέτα και το eyeliner The Body Shop Που σας έδειξα: http://mikk.ro/L5i 

Βρήκα αυτή την προσφορά σε Allou Fun Park , ενώ μπορείτε να αγοράσετε και κουπόνια για spa Και περιποίηση σε διάφορα site. Εγώ συνήθως εμπιστεύομαι το Bodydeals.


H φωτογραφική μηχανή που σας έδειξα είναι πιο παλιά βρείτε εξίσου οικονομικά πιο νέα μοντέλα εδω 


Ελπίζω να σας βοήθησα και να σας έδωσα αρκετές ιδέες. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...