Lady in Red - Christmas edition

Χριστούγεννα και ο νους μας πάει απευθείας στο κόκκινο. Γιατί πραγματικά είναι από τα πιο γιορτινά χρώματα. Και φυσικά τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη στιγμή για να το τιμήσουμε όπως του αξίζει. 
Red Christmas



Τον τελευταίο μήνα έχω ερωτευθεί ξανά το Russian Red , το ματ κραγιόν μου από την MAC. Το απόλυτο κόκκινο κραγιόν που φοράω σε όλες τις εξόδους μου. Το λατρεύω γιατί είναι σταθερό, απλώνεται ομοιόμορφα, χωρίς να κάθεται στις γραμμές των χειλιών (ακόμα κι όταν αυτά δεν είναι τόσο καλά ενυδατωμένα) και έχει ένα υπέροχο, βελούδινο ματ τελείωμα. 

Ως εναλλακτική, με λίγο πιο φωτεινό κόκκινο αλλά πολύ καλύτερο σε διάρκεια είναι το Lip cream No 1 - always red από τα Sephora.  Έχει έντονη απόδοση, απλώνεται πολύ εύκολα, γιατί βοηθάει ότι είναι σε μορφή gloss και έχει το ιδανικό μπαστουνάκι για να πετύχεις ακόμα και τις λεπτομέρειες. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η διάρκεια του. Μένει στα χείλη για ώρες στην κυριολεξία και όταν στεγνώσει δεν μεταφέρεται πουθενά. 


Όποιο κόκκινο κραγιόν κι αν επιλέξεις για την βραδινή σου εμφάνιση, προτίμησε να μην βαρύνεις τα μάτια σου με περιττό μακιγιάζ. Άσε την μάσκαρα να κάνει όλη την δουλειά και να δώσει ένταση στο βλέμμα σου. Εγώ επέλεξα την Clinique High Impact Extreme Volume mascara, γιατί θέλω όγκο στις βλεφαρίδες μου. 

Προσωπικά θα προτιμήσω ένα μονόχρωμο ντύσιμο με κόκκινες λεπτομέρειες. Κόκκινα χείλη, κόκκινα νύχια και κόκκινο τσαντάκι. 


Καλά Χριστούγεννα σε όλες!




Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...