Αγαπημένα Οκτωβρίου 2015 - October faves



Ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα Οκτωβρίου. Προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που ξεχώρισα μέσα στον Οκτώβριο και μοιράζομαι τώρα μαζί σας.

Ξεκινάω με προϊόντα περιποίησης και η ενυδατική σώματος που ξεχώρισα τον μήνα που μας πέρασε ήταν το Spicy Body Milk από την Ventus. Σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν για αυτά τα προϊόντα. Είναι οικονομικά και πολύ αποτελεσματικά. Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση , απορροφάται γρήγορα και έχει ένα υπέροχο άρωμα Musk το οποίο συνδυάζω άριστα με το άρωμα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, το Soft Musk της Avon.  

Ένα προϊόν SOS Που όλοι θα πρέπει να έχουν στο σπίτι τους είναι το Βαλσαμέλαιο ή αλλιώς γνωστό και ως Σπαθόλαδο. Το Βαλσαμέλαιο ουσιαστικά φτιάχνεται από τον εμποτισμό του βοτάνου σε ελαιόλαδο, δημιουργώντας αυτό το έλαιο με το βαθυκόκκινο χρώμα. Το βαλσαμέλαιο χρησιμοποιείται παραδοσιακά, για την καταπραϋντική του δράση στο δέρμα, τις αρθρώσεις και τους μύες. Επιταχύνει θεαματικά την επούλωση μικροτραυματισμών, διαφόρων πληγών από τραυματισμούς ή ακινησίας στο κρεβάτι, μωλώπων, και ελαφρών εγκαυμάτων. Επίσης, βοηθάει στην ανακούφιση από κνησμό και από τσιμπήματα εντόμων. Η αντιφλεγμονώδης και αντισηπτική δράση του ελαίου, συμβάλλει εντυπωσιακά στην ανακούφιση από μυϊκές παθήσεις συνδέσμων, πόνους των αρθρώσεων, τενοντίτιδες, κράμπες, ψύξεις, ισχιαλγίες, όπως και για κάθε πόνο ρευματικό, για διαστρέμματα, οιδήματα και αιμορροΐδες. Ειδικά για τις αιμορροΐδες ένα καλό κόλπο που μου είπε γυναικολόγος μετά από την γέννα μιας φίλης, είναι να εμποτίζετε μικρά κομμάτια από βαμβάκι με το σπαθόλαδο , να τα βάζετε στην κατάψυξη και να τα χρησιμοποιείτε σαν κομπρέσες.

Ας αλλάξουμε θέμα όμως και να περάσουμε στην περιποίηση των μαλλιών. Ο Οκτώβριος με τις βροχές και την υγρασία υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολος για μένα και τα μαλλιά μου. Το φριζάρισμα είχε φτάσει σε βαθμό κακουργήματος. Ευτυχώς για μένα είχα στα χέρια μου την υγρή κερατίνη της εταιρείας KATIVAΗ σειρά KATIVA KERATIN προλαμβάνει και επανορθώνει τα μαλλιά, βοηθάει στην αναδόμηση των μαλλιών από το εσωτερικό της τρίχας προς την κατεστραμμένη επιφάνεια των μαλλιών, επιτυγχάνοντας υγιή και λαμπερά μαλλιά. Θα πρέπει να την χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε σε συνδυασμό με θερμότητα για να εκμεταλλευτείτε την δράση της. Με το φριζάρισμα δε έκανε θαύματα, κάνοντας τα μαλλιά μου να φαίνονται λεία, πλούσια, λαμπερά και χωρίς να πετάνε ατίθασα από την υγρασία. Την υγρή κερατίνη της kativa θα την βρείτε γύρω στα 16€ και αυτή στο Beautytestbox.gr   

Περνώντας στα προϊόντα μακιγιάζ, που ξέρω ότι πολλές λατρεύετε, έχω διαφοροποιήσει ελάχιστα την καθημερινή μου ρουτίνα αλλά έχω καταφέρει να ξεχωρίσω κάποια πράγματα που αξίζει να σημειώσω. Πρώτα απ' όλα είναι η παλέτα Comfort Zone της WetnWild. Πιθανότατα με έχετε ακούσει να σας μιλάω ξανά για την συγκεκριμένη. Οι σκιές της WetnWild γενικά έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση και διάρκεια, ακόμα και χωρίς Primer και είναι πολύ οικονομικές. Θα τις βρείτε μεταξύ άλλων και στα +Femme-Fatale.gr  .

Από την Essence με βόλεψε ιδιαίτερα το Easy 2 Use Eyeliner σε μορφή στυλό. Πάρα πολύ βολικό στην χρήση ακόμα και για τα δικά μου σχετικά μικρά βλέφαρα. Επίσης, χρησιμοποίησα την μάσκαρα Superstar της +L'Oréal Professionnel Greece που πήρα από το +Zampple . Έχω αναφερθεί στην συγκεκριμένη στο βίντεο με το νεσεσέρ της Αρχάριας. Δώστε ιδιαίτερη βάση στο Primer της συγκεκριμένης. Όσο περισσότερο χτίσετε με το Primer τις βλεφαρίδες σας τόσο περισσότερο όγκο θα πετύχετε μόλις βάλετε την δεύτερη φάση με την μάσκαρα. 

Από Lip gloss ξεχώρισα της Sixteen το #433 σε ένα πολύ φωτεινό Nude χρώμα που λάτρεψα. Το συγκεκριμένο το είχα πάρει από το +Time4beauty  , είναι πολύ οικονομικό, έχει πολύ καλή απόδοση χωρίς να κολλάει στα χείλη και ειλικρινά δεν περίμενα να συμπεριλάβω ένα lip gloss στα αγαπημένα του μήνα, αλλά αυτό ξεχώρισε πραγματικά. 

Τέλος, από τη νέα σειρά beauty των H&M ξετρελάθηκα με τα Gossamer Lip stains και ιδιαίτερα με την απόχρωση Storry teller. Με τεράστια διάρκεια και χωρίς να μεταφέρεται και ένα Nude χρώμα που δίνει άλλη έννοια στο "My lips but better". 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στον Οκτώβριο. Εσείς τι αγαπήσατε τον μήνα που μας πέρασε;


Διάβασε επίσης:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...