"Beauty Colour Day" by Biolife, ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά & Vesper.gr



Ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο χρώμα και ομορφιά ήταν της Παρασκευής 20.11.15 στην "Beauty Colour Day".



Ήταν ένα συναρπαστικό event Ομορφιάς με χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς για τις ανάγκες της ΜΚΟ «Make-A-Wish», ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία καλλυντικών BIOLIFE και το online περιοδικό Vesper.gr, μας προσκάλεσαν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.




To ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά διοργάνωσε αυτή την όμορφη εκδήλωση όπου το κοινό ενημερώθηκε για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ με τα υπέροχα προϊόντα BIOLIFE. Το κοινό απόλαυσε το μακιγιάζ από τις Make Up Artists του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την καθοδήγηση της καθηγήτριας μακιγιάζ της σχολής ΚΑΣ Δήμητρας Λαζαράκου. Στην "Beauty Colour Day" παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αγαπητός ηθοποιός κος Κώστας Αποστολάκης αλλά και γνωστές Beauty & Fashion Bloggers.
H "Beauty Colour Day" υποστήριξε και το Make A Wish (κάνε μια ευχή Ελλάδος) με Bazaar που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Στο τέλος της εκδήλωσης η υπεύθυνη Marketing του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, Κα Χριστίνα Κλεισιάρη έκανε την κλήρωση, όπου 10 τυχερές κέρδισαν σετ μακιγιάζ BIOLIFE, τα οποία παρέλαβαν από τον υπεύθυνο της BIOLIFE Ko Σάμπη Λεβή.





*Βασισμένο και στο ΔΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...