It's Reveri Time!! Βερνίκια νυχιών για τον φετινό χειμώνα

Εγώ τις επιλογές μου σε βερνίκια νυχιών τις έκανα για τον φετινό χειμώνα, ας είναι καλά τα Reveri. 

Τα νέα βερνίκια της Reveri σε μικρές συσκευασίες είναι ότι καλύτερο μπορούσα να έχω για φέτος τον Χειμώνα. Καταρχάς, από καιρό είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι πλέον πολλά βερνίκια θα ήθελα να τα έχω σε μικρότερη συσκευασία,  γιατί είναι κυρίως χρώματα που μπορεί να μην μου αρέσουν και του χρόνου και δεν θα ήθελα να ξελογιαστώ, να αγοράσω ένα σωρό βερνίκια (γιατί είναι και οικονομικά) και στο τέλος να καταλήξουν στο συρτάρι. Νιώθω με άλλα λόγια λιγότερες τύψεις με τις μικρές συσκευασίες σε βερνίκια. 

Από την άλλη, η ολοένα αυξανόμενη ποικιλία σε χρώματα είναι κάτι που αξίζει να σημειώσουμε γιατί παραμένω αχόρταγη για όλο και περισσότερο χρώμα και μέχρι στιγμής με έχουν ικανοποιήσει απόλυτα.


 Advertisement

Η σύσταση τους είναι εξαιρετική, η απόδοση τους ζηλευτή και έχουν επίσης πάρα πολύ καλή διάρκεια. Γιατί ας το παραδεχτούμε, έχουμε και πιάτα να πλύνουμε και δεν μπορούμε να βάφουμε νύχια τρεις φορές την εβδομάδα. Μια και πολύ είναι για μένα, γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος. Και τα συγκεκριμένα τα κράτησα 7 ολόκληρες μέρες και μόλις την έκτη (μετά από πολλές δουλειές σπιτιού) άρχισε να χαλάει ένα νύχι στο δεξί μου χέρι. Για μένα αυτό είναι ΙΔΑΝΙΚΟ!

Διάλεξα 10 βερνίκια σε χρώματα που θα χαρώ περισσότερο τον φετινό χειμώνα και λίγο πολύ στα έδειξα και στο video haul που ανέβασα στο κανάλι μου. Είχα βάψει τα νύχια μου με αυτά ή μάλλον με μερικά από αυτά. Με φαρδύ πινελάκι που απλώνονται εύκολα και γρήγορα, ίσως το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ότι δεν γράφουν τα νούμερα στις συσκευασίες οπότε θα σας περιγράψω απλά τα χρώματα που έχω εγώ. 

  1. Καφέ, για πιο φθινοπωρινές εμφανίσεις
  2. Μαύρο, γιατί όλοι έχουμε μια dark side
  3. Άσπρο , γιατί τα winter whites δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα
  4. Μπεζ -nude για πιο φυσικές εμφανίσεις (au naturel Που λένε και στο χωριό μου)
  5. Taupe ή ελληνιστί σταχτί, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός αυτό το χρώμα
  6. Ένα μπλε μωβ, γιατί έτσι μου αρέσει
  7. Ένα μπλε γκρι γιατί το αγάπησα με το που το είδα
  8. Ένα που θυμίζει το Marsala, το χρώμα της χρονιάς
  9. Ένα μπορντωροδοκόκκινο, γιατί σιγά μην περάσει χειμώνας και να μην τα βάψω έτσι.
  10. Ένα μουντό ροζ, γιατί πάντα χρειάζεται.
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών αλλά και σε ορισμένα φαρμακεία. Απλά αναζητήστε τα.



Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...