Marsala - Το χρώμα της χρονιάς 2015

Οι ειδικοί αποφάνθηκαν, οι πιστοί ακολουθούμε. Το χρώμα της χρονιάς για το 2015 είναι το Marsala. Εμπνευσμένο από την συγκεκριμένη ποικιλία κρασιού που παράγεται στο χωριό της Σικελίας Μαρσάλα, ένα κεραμιδοκόκκινο χρώμα θα κυριαρχήσει το 2015 σε μακιγιάζ και διακόσμηση. Μήπως έχουμε κάτι απο το χρώμα αυτό στις παλέτες μας; Μήπως να εμπνευστούμε για μακιγιάζ;

Εγώ, ορμώμενη από την αγάπη για το συγκεκριμένο χρώμα και αφού πλέον είναι επίσημα και το χρώμα του 2015, συγκέντρωσα μερικές επιλογές από προϊόντα σε αυτό το χρώμα... και όχι μόνο. Όπως θα δείτε δεν περιορίστικα μόνο σε αυτό. Εμπνεύστηκα απο αυτό και σας προτείνω κι άλλα παρόμοια χρώματα από την παλέτα, χρώματα που θυμίζουν φίνο κρασί και που ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας μπορείτε να επιλέξετε τι σας ταιριάζει.



 Για το πρόσωπο θα σας προτείνω το ρουζ της LA Colors στην αποχρωση plum (1) , το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει απο το cherry culture αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει πλέον την συλλογή της LA Colors το συγκεκριμένο κατάστημα. Είμαι σε αναζήτηση τους. Για τα μάτια σας έχω δύο αγαπημένες παλέτες. Η μία είναι της Motives (2), από την συλλογή Runway Collection για το Φθινόπωρο / Χειμώνα του 2012 και είναι Mineral Pressed Eye Shadows. Θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλλυντικών. Τέλος, πολυαγαπημένη εταιρεία η Wet n Wild και ακόμη πιο αγαπημένη η τριπλή παλέτα σκιών Knock On Wood, σε τρεις υπέροχες, πολύ ζεστές αποχρώσεις. Είναι ίσως αυτή που κατά την γννώμη μου έχει την καλύτερη προσέγγιση στο χρώμα Μαρσάλα.Μπορείτε να βρείτε προϊόντα της Wet n Wild στο Beauty Town στον Κορυδαλλό (Αθηνάς 51) ή μέσω της εταιρεία που τα εισάγει στην Ελλάδα Skouras Cosmetics, να μάθετε από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην περιοχή σας .

 Στα χείλη σας έχω τρεις επιλογές. Πρώτο το κραγιόν της Lovie, το Νο 251 από την καινούργια τους σειρά χωρίς parabens και με βιταμίνη Ε, grapeseed & avocado oil.  Η αγαπημένη μας Ελληνική εταιρεία έβγαλε αυτή την νέα σειρά κραγιόν για τις πιο απαιτητικές των κραγιών. Άκρως ενυδατικό και με σχετικά καλή διάρκεια είναι ένα από τα 6 κόκκινα χρώματα που είδα να πρωτοκυκλοφορούν απο την σειρά αυτή. To δεύτερο είναι της επίσης αγαπημένης μας Golden Rose, το νούμερο 20, πλησιάζει περισσότερο απο τα άλλα δύο στο αυθεντικό χρώμα Μαρσάλα. Έχει ματ τελείωμα και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Τολμήστε να το συμπεριλάβετε στην συλλογή σας. Δεν θα σας προδώσει καθόλου η επιλογή του. Τελευταίο άφησα το Royal Ruby της Milani, προϊόντα της οποίας μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε απο το Makeup House ή ακομα και απο το ευρωπαϊκό site της εταιρείας http://www.milanicosmetics.eu/. Το Royal Ruby από την πιο κλασσική της σειρά είναι ένα έντονο μπορντώ βαθύ με περισσότερους μπλε υποτόνους. Το συγκεκριμένο το λατρεύω γιατί είναι ενυδατικό και μαζί σταθερό και παρόλο που έχει λίγο shimmer , είναι δηλαδή λίγο μεταλικό, δεν φαίνεται καθόλου αυτό στα χείλη ή όπως μπορείτε να δείτε και στο swatch στο χέρι μου.

 

Για το τέλος άφησα τα νύχια. Αν και δεν έχω ακριβώς το Μαρσάλα στην συλλογή μου, ένα αγαπημένο βαθύ κόκκινο βερνίκι είναι της Chanel το νούμερο 18 (Rouge Noir) . Μην ξεχάσετε να μαλακώσετε τις παρανυχίδες και τα πετσάκια με το bio-oil και να διορθώσετε τυχόν ατέλειες με το στυλό-κορεκτορα της Barry M που θα βρείτε στο bebeauty.gr.



Αυτές είναι λοιπον οι επιλογές μου. Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάποιο προϊόν που να φέρνει στο χρώμα του κρασιού Μαρσάλα;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...