CND VINYLUX WEEKLY POLISH Giveaway


Σας τα έδειξα στο τελευταίο μου haul video και τώρα ήρθε η ώρα 4 τυχερές να αποκτήσουν ένα gift box set, από 2 weekly polish και 1 weekly top coat της CND e- Creativegroup από την σειρά CND Vinylux.
Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί:
1. Να κάνετε like στην σελίδα της CND e-Creativegroup στο facebook για να τους τιμήσουμε που είναι οι χορηγοί του διαγωνισμού. Εδώ https://www.facebook.com/nailbeautyshop
2. Να κάνετε like την σελίδα μου The KM Projects στο Facebook. Εδώ https://www.facebook.com/Thekmprojects

Για όσους επιθυμούν να κερδίσουν επιπλέον συμμετοχές μπορούν να ακολουθήσουν όλα τα προαιρετικά βήματα που περιγράφονται στην φόρμα του διαγωνισμού.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεκτές είναι οι συμμετοχές που γίνονται μόνο μέσω της φόρμας. Με την συμμετοχή σας θα λάβετε ένα email που θα σας λέει ότι είναι έγκυρη. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 12/12/2015 και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα. Αν μια νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια. Τα δώρα τα στέλνει κατευθείαν η εταιρία στις τυχερές με courier.


CND VINYLUX WEEKLY POLISH Giveaway


Καλή επιτυχία σε όλες!!!


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...