Good buy review Tuesday: Revitalift filler renew

Και ναι είσαι σε αυτήν την ηλικία που ψάχνεις να εμπλουτίσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου με έναν ορό. Και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις. Εγώ δοκίμασα τον Revitalift filler renew της +L'Oréal Professionnel Greece  και σας λέω την γνώμη μου.

Ένας κρεμώδης, ελαφρύς ορός που στοχεύει στην καταπολέμηση της απώλειας όγκου της επιδερμίδας. Εμπνευσμένος από τις δερματολογικές ενέσεις έρχεται να αντικαταστήσει τις ενέσιμες επεμβάσεις. Έχει πλούσια ενυδατική και αντιγηραντική δράση χάρις στην υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος και γεμίζει τις ρυτίδες αυξάνοντας τον όγκο του προσώπου, επαναφέροντας την σφριγηλότητα και τονώνοντας την επιδερμίδα. Ειδικά στο πόδι της χήνας πρόσεξα ότι κάνει τρομερή δουλειά σχεδόν από τις πρώτες μέρες χρήσης του. 



 Advertisement


Προσωπικά τον χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ πριν από την ενυδατική μου κρέμα. Όμως μπορώ να πω ότι είναι λίγο βαρύς για την δική μου ηλικία και για αυτό τον χρησιμοποιώ επιλεκτικά σε συγκεκριμένα σημεία αποφεύγοντας κάποια άλλα. Άλλωστε συνεχίζω να έχω λιπαρή επιδερμίδα ακόμα και στα 37 μου αλλά παράλληλα να ανησυχώ για τα σημάδια γήρανσης που μου χτυπούν την πόρτα. 



Θα τον βρείτε σε μια ιδιαίτερη συσκευασία που θυμίζει ένεση με 16ml προϊόντος που θα σας διαρκέσουν πολύ καθώς είναι ιδιαίτερα συμπυκνωμένος ορός. Κοστίζει γύρω στα 25€ και αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία αν είστε σε μεγαλύτερη ηλικία και αναζητάτε έναν ορό.


Διάβασε επίσης:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...