GLOV: ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ


Glov demakeup solution
GLOV: Εγώ στο μακιγιάζ μου ρίχνω το γάντι. Μια νέα σειρά  προϊόντων ντεμακιγιάζ ήρθε στα χέρια μου μέσα στις γιορτές και ήμουν κατενθουσιασμένη που μου δόθηκε η ευκαιρία την δοκιμάσω. Εννοείται ότι το πήρα μαζί μου στο σύντομο ταξίδι μας στην Κέρκυρα. Γιατί άλλωστε να κουβαλάω τόσα πολλά προϊόντα ντεμακιγιάζ, όταν θα έκανα την δουλειά μου με ένα μόλις γάντι;


Δεν ξέρω αν έχεις δει το βίντεο που είχα κάνει στο αντίστοιχο γάντι που είχα ανακαλύψει παλαιότερα από την Jane Iredale Και είχα κάνει demo βίντεο παλαιότερα στο κανάλι μου. Αν όχι τότε αξίζει να ρίξεις μια ματιά εδώ. Γενικά όμως είμαι υπέρμαχος του καλού ντεμακιγιάζ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν πιο φιλικά προϊόντα για την επιδερμίδα μου. Και τι πιο φιλικό από το νερό;

Καταρχάς να διευκρινίσω ότι υπάρχουν τρία είδη GLOV

  1. το GLOV Comfort
  2. το GLOV on the go και το μικρότερο της παρέας
  3. το GLOV quick treat 

To GLOV δεν περιέχει γαλάκτωμα, δεν έχει εμποτιστεί με κανένα φάρμακο ή σαπούνι για να κάνει ντεμακιγιάζ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το βρέξεις με χλιαρό νερό και να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου αμέσως. Είναι εξαιρετικά απαλό, βασίζεται σε τεχνολογία με μικροϊνες και θυμίζει λούτρινο κουκλάκι. Είναι πολύ απαλό και δεν αισθάνεσαι καμία ενόχληση, παρόλο που κάνει μια μικρή απολέπιση με το ντεμακιγιάζ, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Διαρκεί για μήνες και είναι ιδανικό για όσες θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά και να αφαιρέσουν από την καθημερινή τους περιποίηση τυχόν βλαβερά ή αμφιλεγόμενα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Είναι και οικολογικό αφού χρησιμοποιείς μόνο νερό και δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον. Είναι δερματολογικά εγκεκριμένο και πολύ φιλικό στο δέρμα και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακόμα και δέρματα με ακμή ή ερεθισμούς.
 Advertisement


Το GLOV Comfort είναι το μεγαλύτερο από την σειρά. Έχει τετράγωνο σχήμα, ειδικά μελετημένο για το ντεμακιγιάζ των ματιών. Είναι ιδανικό για βαρύ μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο. Είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείς να περάσεις διεξοδικά όλο το πρόσωπο, αφαιρώντας όλο το μακιγιάζ απλά με νερό. Είναι ανθεκτικό και μπορεί να σου κρατήσει αρκετούς μήνες με καθημερινή χρήση.



Ένα καινοτόμο γάντι για το ντεμακιγιάζ



Το GLOV on-the-go,  είναι για όσες από εμάς ταξιδεύουμε συχνά και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον χώρο των αποσκευών. Είναι μικρό, ελαφρύ και αντικαθιστά όλα τα άλλα προϊόντα ντεμακιγιάζ αναγκαζόμαστε μέχρι πρότινος να κουβαλάμε μαζί. Στην φωτογραφία είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει για το δικό μου ντεμακιγιάζ, είναι συνεπώς το λερωμένο στην προκειμένη περίπτωση. Κι αυτό όπως όλα τα GLOV είναι ιδανικά για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες ή δέρματα με ακμή και ερεθισμούς.

Το Glov quick treat είναι το μικρούλη της σειράς. Είναι για πιο εξειδικευμένη χρήση, ιδανικό για να διορθώσω το μακιγιάζ μου (αν κάτι πάει στραβά - που πάντα πάει). Απλά το βρέχω και σβήνω όποια ατέλεια ή μουτζούρα έχει γίνει. Νομίζω ότι θα το προτιμήσουν οι λάτρεις του μακιγιάζ και οι Makeup artists για την ευκολία που προσφέρει. Ακόμα και αυτό μπορείς να το έχει στην τσάντα σου και απλά να το βρέξεις με νερό και να διορθώσεις οτιδήποτε πάει στραβά κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το GLOV σε όλες του τις εκδοχές το πλένω με σαπούνι αμέσως μετά την χρήση του και το αφήνω να στεγνώσει σε μέρος ξηρό χωρίς υγρασία για να αποφύγω τα μικρόβια. Επίσης, δεν πρέπει να το αποθηκεύεις βρεγμένο για τους ίδιους λόγους. Θα το βρεις απευθείας από το site τους εδώ.

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ κάτι τέτοια beauty gadgets τα λατρεύω.



Διάβασε επίσης:
 

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σε όλες. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το blog για να πάρω ιδέες και να δω reviews για νέα προϊόντα. Διαβάζοντας για το νέο τρόπο ντεμακιγιάζ με το γάντι Glov σκέφτηκα ότι ένα τέτοιο προϊόν θα είναι πράγματι πολύ καλό αν όντως λειτουργεί. Το αγόρασα λοιπόν και τις δύο τελευταίες μέρες το χρησιμοποίησα για να διαπιστώσω του λόγου το αληθές. Δυστυχώς απογοητεύτηκα. Το γάντι καθαρίζει ως ένα μεγάλο βαθμό το μακιγιάζ όμως αφήνει πίσω υπολείμματα. Το κατάλαβα όταν πέρασα μετά τον καθαρισμό με το γάντι ένα βαμβάκι με το συνηθισμένο προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιώ. Ηταν λερωμένο με makeup. Τελικά θα γυρίσω στο προϊόν ντεμακιγιάζ μου και θα κρατήσω το γάντι για να αφαιρώ τις μάσκες προσώπου. Ελπίζω εκεί να κάνει δουλειά. Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...