Τα 19 πιο τέλεια plus size φορέματα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Υπάρχει μια σύγχυση ότι όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν μπορείς να βρεις ωραία ρούχα και ειδικά φορέματα για να βάλεις σε μια πιο "καλή" έξοδο, όπως για παράδειγμα το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Εγώ λοιπόν αποφάσισα να σας βγάλω λάθος και σας μάζεψα εδώ τα πιο τέλεια plus size φορέματα για να βάλετε την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

The perfect plus size dress

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι από τα πιο σημαντικά party της χρονιάς και έχουν μείνει λίγες μόλις ημέρες για να βρούμε τι θα φορέσουμε. Μπορεί να μην ξέρουμε τι θα κάνουμε και πως θα το γιορτάσουμε το βράδυ της πρωτοχρονιάς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε διαλέγοντας το φόρεμα της βραδιάς αυτής.

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σηκώνει να φορέσουμε κάτι πιο φωτεινό και όχι τόσο απλό. Θέλουμε κάτι πιο glamorous αλλά όχι πολύ υπερβολικό. Κάτι πιο εντυπωσιακό που πιθανότατα να το βάλουμε άλλη μια φορά, αλλά πρωτοχρονιάτικο πάρτι είναι αυτό, ας το απολαύσουμε.

Αρχικά θα ήθελα να σας δείξω μερικά από τα σύνολα που δοκίμασα από τη νέα συλλογή της Parabita, The party edition. Επομένως, αν έχετε όρεξη δείτε και το βίντεο αυτό.


Από τα ρούχα που φόρεσα ξεχώρισα το γκλίτερ μίντι φόρεμα με καμπάνα μανίκια από την Parabita. Θα το συνδύαζα καλύτερα με ένα σκούρο καλσόν και bodyshaper. Κοστίζει 59€ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
perfect plus size party dress
Γκλίτερ μίντι φόρεμα με καμπάνα μανίκια από την Parabita.
Τέλειο είναι και αυτό το φόρεμα με χρωματιστές πούλιες, στρογγυλή λαιμόκοψη και ύψος μέχρι το γόνατο. Ένα εντυπωσιακό κομμάτι για πραγματικά μοναδικές εμφανίσεις στα 99€.
perfect plus size party dress
Φόρεμα με χρωματιστές πούλιες, στρογγυλή λαιμόκοψη
Ένα φόρεμα κρουαζέ που μου άρεσε πολύ είναι και αυτό το μίντι βελούδινο φόρεμα με ελαστικό ύφασμα και V λαιμόκοψη. Ακολουθεί τη γραμμή του σώματος χωρίς να διαγράφει, ενώ αναδεικνύει μια εκλεπτυσμένη αισθητική και θα το βρείτε στα 75,50€. Είναι μεν απλό αλλά εκλεπτυσμένο και το βελούδο του δίνει πολυτέλεια, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με κόκκινες γόβες, τσάντα και κραγιόν.
perfect plus size party dress
Mίντι βελούδινο φόρεμα με ελαστικό ύφασμα
Αυτό το αμπιγιέ φόρεμα ζωρζέτα με δαντέλα σε ίσια γραμμή και 3/4 μανίκια καμπάνα με ελαφρύ κλος στο τελείωμα, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις πόσο μάλλον για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

pluse size dress
αμπιγιέ φόρεμα ζωρζέτα με δαντέλα
Από Asos έχω να προτείνω αυτό το διπλό μίντι φόρεμα με παγιέτες και βελούδο στα 103 δολάρια. Είναι η ιδανική ισορροπία για ένα φόρεμα που θα φορεθεί την πρωτοχρονιά αλλά σίγουρα μπορείτε να το βάλετε και σε άλλες εξόδους.
ASOS DESIGN Curve sequin and velvet cami wrap midi dress
διπλό μίντι φόρεμα με παγιέτες και βελούδο

Από Asos βρήκα και αυτό το Little Mistress Plus μίντι φόρεμα με παγιέτες και βελούδινο δέσιμο με ασημί λεπτομέρειες.
plus size party dresses
Little Mistress Plus μίντι φόρεμα με παγιέτες
The perfect plus size dress
Paper Dolls Plus φόρεμα με όμπρε δαντέλα
Για όσες θέλουν δαντέλα νομίζω ότι αυτό το Paper Dolls Plus φόρεμα με όμπρε δαντέλα και στρογγυλή λαιμόκοψη είναι αρκετό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. 

The perfect plus size dress
ασημί μίντι ασύμμετρο βελούδινο φόρεμα
Οι μεταλλικές υφές και οι ασυμμετρίες κυριαρχούν και φέτος και αυτό το ασημί μίντι ασύμμετρο βελούδινο φόρεμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. 


The perfect plus size dress
μωβ ασύμμετρο φόρεμα με κιμονό μανίκια και παγιέτες και μπροστινή λεπτομέρεια από κόμπο

plus size party dress
μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο βολάν
Το ξέρατε ότι στα Mango μπορείτε να βρείτε ρούχα σε μεγέθη XXL; Αυτό το μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο βολάν είναι ιδανικό για τις βραδινές εξόδους και ακόμα περισσότερο για το ρεβεγιόν και κοστίζει 49,99€.

The perfect plus size dress
κόκκινο φόρεμα με φουσκωτό μανίκι και V λαιμόκοψη
Και για τις πιο τολμηρές αυτό το κόκκινο φόρεμα με φουσκωτό μανίκι και V λαιμόκοψη είναι μια πολύ safe επιλογή για τις πιο ρομαντικές που θέλουν να εντυπωσιάσουν.

Από Mat Fashion ξεχώρισα τρία φορέματα για το ρεβεγιόν, διαφορετικά αλλά εξίσου εντυπωσιακά.

Αρχικά αυτό το μαύρο φόρεμα με tulle υφή και βολάν στο τελείωμα είναι η ιδανική επιλογή για τις γιορτές! Έχει "μαγικές" πτυχώσεις που κρύβουν έξυπνα τις ατέλειες, είναι αρκετά εντυπωσιακό για να φορεθεί μόνο του και ταυτόχρονα μπορείτε να το συνδυάσετε εύκολα με ρούχα και αξεσουάρ που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας.
The perfect plus size dress
Mαύρο φόρεμα με tulle υφή και βολάν στο τελείωμα
Δεύτερο φόρεμα από Mat Fashion  που ξεχώρισα είναι αυτό το maxi φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη, που κολακεύει εντυπωσιακά και έχει κομψό σκίσιμο μπροστά.

The perfect plus size dress
maxi φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη
Και επειδή φέτος παίζουν πολύ τα animal print τι θα λέγατε για αυτό το Maxi φόρεμα με animal print και πτυχώσεις; Πανάλαφρη ημιδιάφανη μουσελίνα με ελαστική λαιμόκοψη με δέσιμο που σας επιτρέπει να το φορέσετε με ακάλυπτους ή καλυμμένους τους ώμους.

The perfect plus size dress
Maxi φόρεμα με animal print και πτυχώσεις

Από Boohoo έχω ξεχωρίσει επίσης μερικά φορέματα. Ότι παραγγείλετε από εκεί δεν περνάει τελωνείο καθώς είναι αγγλικό το site και θα σας έρθουν με κούριερ στην πόρτα σας.

Αρχικά αυτό το μίντι μαύρο φόρεμα με παγιέτες είναι πάντα εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα απλό. Ιδανικό για το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ.
The perfect plus size dress
μίντι μαύρο φόρεμα με παγιέτες 
Αλλά και αυτό το μεταλλικό μίντι φόρεμα με διαφάνεια είναι νομίζω εντυπωσιακό και κοστίζει μόλις 19 λίρες.


The perfect plus size dress
μεταλλικό μίντι φόρεμα με διαφάνεια

Εντυπωσιακό είναι και αυτό το κοντό φόρεμα με παγιέτες και φουσκωτά μανίκια.

The perfect plus size dress
κοντό φόρεμα με παγιέτες

Αλλά και αυτό το κοντό skater φόρεμα με μεταλλική υφή και παγιέτες .

The perfect plus size dress
κοντό skater φόρεμα με μεταλλική υφή και παγιέτες 
Για το τέλος άφησα αυτό το μπλε κοντό φόρεμα με παγιέτες και δαντελένιες λεπτομέρειες. Με λαιμόκοψη που κολακεύει το μπούστο και μακριά ίσια μανίκια είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό για όσες είναι έτοιμες για πάρτι.

μπλε κοντό φόρεμα με παγιέτες και δαντελένιες λεπτομέρειες

Αυτές είναι οι προτάσεις μου. Επέλεξα τα συγκεκριμένα site προσεκτικά καθώς μπορούν να στείλουν εντός μιας εβδομάδας ότι επιλέξετε, επομένως προλαβαίνεις να έχεις στα χέρια σου το φόρεμα που θα φορέσεις στην αλλαγή του χρόνου. Με μια επιφύλαξη για το Boohoo που μπορεί να αργήσει λίγο αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια.

Εσείς πιο θα επιλέξετε για την βραδιά της πρωτοχρονιάς;

perfect plus size dresses

        



Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...