The Foundation Project - Givenchy Matmate fluid foundation

Και ναι ήρθε η ώρα για να περάσουμε στα High End Foundations Που έχω στην κατοχή μου και που έβαλα υπό δοκιμασία χάρη στο The Foundation Project Μου.

Πρώτο υποβλήθηκε την δοκιμασία το fluid foundation της Givenchy Matmate. Το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει από το παζάρι του Notos Galleries που είχα πάει τον προηγούμενο μήνα και δεν ξέρω αν ακόμα διατίθεται στα καταστήματα. Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί μια νέα πιο εξελιγμένη εκδοχή του το Givenchy matissime. Πάμε όμως να δούμε πως λειτούργησε το συγκεκριμένο:
Λίγα λόγια γενικά για το Givenchy Matmate fluid  Foundation. Είναι ένα πολύ καλό foundation με ματ μεταξένιο τελείωμα που διαρκεί για ώρες με ή χωρίς primer. Προσωπικά το λάτρεψα και μπορώ να πω ότι είναι από τα foundation Που χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω στην συλλογή μου. Εγώ είμαι στην απόχρωση mat cookie και αν και για το ίδιο δεν έχω βρει την λιανική τιμή πώλησης μπορείτε να το βρείτε στο ebay γύρω στα 40$. Έχει πολυτελή αμοβολημένη (ματ) γυάλινη συσκευασία με αντλία και είναι στα 25ml. Έχει δείκτη προστασίας SPF 8 και είναι ιδιαίτερα λεπτόρευστο όπως όλα τα ματ foundation, γεγονός που μπορεί και να σας δυσκολέψει λίγο στην χρήση. Θέλει να το ανακινήσετε καλά πριν τη χρήση και απλώνετε ομοιόμορφα χαρίζοντας ελαφριά προς μέτρια κάλυψη που όμως μπορείτε να "χτίσετε" σταδιακά. Προσωπικά καλύπτει πολύ καλά τις πανάδες μου και τις όποιες κοκκινίλες χωρίς να ερεθίζει το δέρμα μου ή να προκαλεί σπυράκια, ενώ έχει μια απίστευτη λουλουδάτη μυρωδιά. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω για το συγκεκριμένο είναι ότι έχει πολλά Parabens (4) τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν ανησυχία σε όσες θα ήθελαν να τα αποφύγουν.

Αναλυτικά:

Με το primer της VIVO cosmetics και με το Sephora Primer: Προσφέρει ελαφριά κάλυψη, υπέρ-ματ τελείωμα ακόμα και στο δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα που διαρκεί πάρα πολλές ώρες. Μέχρι και 12 ώρες το Makeup ήταν στην θέση του χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Τα έγραψα μαζί αυτά τα δύο primers καθώς έχω προσέξει ότι μοιάζουνε πάρα πολύ αλλά για αυτά θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε ειδικό video & blog post που θα συγκρίνω τα Primers που έχω στην κατοχή μου.

Με το MUA primer: Η αλήθεια είναι ότι με αυτό το primer γίνεται λίγο πιο βαρύ και δεν έχει ματ τελείωμα αλλά πιο φυσικό (όχι πολύ γυαλιστερό όχι όμως ματ, αλλά φυσικό όπως η κανονική επιδερμίδα). Αν θέλετε ματ τελείωμα πρέπει οπωσδήποτε να το σετάρετε με πούδρα. Έχει καλή διάρκεια αλλά όχι αυτή που είχε με τα άλλα primers.

Oriflame primer. Εδώ μιλάμε για την χειρότερη συνεργασία σε σχέση μέ όλα τα άλλα foundations. Έβγαλε λιπαρότητα σχεδόν μέσα σε 2-3 ώρες και δεν είχε ακθόλου καλή διάρκεια.

ΝΥΧ primer: Καλή συνεργασία, αν και το συγκεκριμένο primer είναι για να μειώνει τους πόρους και επομένως είχε μέτρια - καλή διάρκεια περίπου στις 6 ώρες χωρίς λιπαρότητα. Σίγουρα μπορούσατε να το ανανεώσετε τοπικά χρησιμοποιώντας λίγη πούδρα.

Χωρίς Primer: Έχει αρκετά καλή διάρκεια περίπου 6 - 8 ώρες, ανάλογα και με τον καιρό, αφού έχω προσέξει ότι τις μέρες με περισσότερη υγρασία είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε Primer. Έχει ματ τελείωμα το οποίο διαρκεί και μπορείτε να σετάρετε αν θέλετε με μια ελαφριά πούδρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...