Beauty News: Women'secret Christmas Edition

H νέα,  Χριστουγεννιάτικη  συλλογή  εσωρούχων και  homewear της  ισπανικής  αλυσίδας women’secret είναι γεγονός!



Τα Χριστούγεννα αποτελούν πάντα την ιδανική αφορμή για έξτρα ξεκούραση και χουχούλιασμα και όπως κάθε γυναίκα, έτσι και η γυναίκα της women’secret θέλει να νιώθει εξαιρετικά άνετη αλλά και ταυτόχρονα όμορφη με το casual homewear που έχει επιλέξει! Βαμβακερά tops & bottoms ντύνονται σε γλυκά παστέλ χρώματα και σε συνδυασμό με τα απίστευτααπαλά υφάσματα και τα ζεστά αξεσουάρ αποτελούντο must have της season.

Η νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή της women’secret δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και αποτελεί την τέλεια αφορμή για να ανταμείψτε τον εαυτό σας και να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πρωτότυπα δώρα, σε προσιτές τιμές που ξαφνιάζουν! Φανείτε δημιουργικές και επιλέξτε να δωρίσετε εσώρουχα με sexy σουτιέν & σλιπάκια,ρόμπες όλο δαντέλα, θηλυκούς φιόγκους, ζεστές &απαλές πιτζάμες, μαλακές ζακέτες, εντυπωσιακές μάσκες ύπνου, κούπες και travel bags σε Χριστουγεννιάτικα μοτίβα αλλά και..πρακτικές, επιλέγοντας ανάμεσα στις δωρο κάρτες (20€,40€,60€) τηςwomen’secret!

Το πρώτο κατάστημα της  women’secret   θα το βρείτε στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...