Όλα είναι Μύθος ... L'oreal Professionel Mythic OIl

 Είχα ακούσει τα καλύτερα για το Mythic Oil, έτσι όταν το είδα στο Zampple πριν από λίγους μήνες το διάλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη. 


Ένα αρκετά υπερεκτιμημένο θα έλεγα έλαιο μαλλιών είναι το Mythic Oil. Ναι προσφέρει ενυδάτωση , ναι δεν βαραίνει τα μαλλιά, ναι είναι από τα καλύτερα του είδους και ναι είναι επαγγελματικό. Αλλά νομίζω ότι με 20€+ τιμή είναι αρκετά για να το θεωρώ υπερεκτιμημένο στις ημέρες μας. 

Για τα μαλλιά μου προσπαθώ να επιλέγω ότι καλύτερο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω επιλέξει προϊόντα πολύ ακριβά και αρκετά τσιμπημένα για την μέση τσέπη. Όμως πέρα από την τιμή τους, όλα αυτά τα "ακριβότερα" προϊόντα που έχω επιλέξει είχαν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που τα διαφοροποιούσε και που δικαιολογούσε εν πάση περιπτώσει την τσιμπημένη τιμή τους. 

Δυστυχώς με το συγκεκριμένο έλαιο διχάστηκα πολύ. Δεν έβρισκα τίποτε κακό ως προς την χρήση του, αλλά και τίποτε που να το κάνει ιδιαίτερο και ξεχωριστό έναντι άλλων πολύ οικονομικότερων. Είναι ένα έλαιο για τα μαλλιά (μόνο) το οποίο είναι ελαφρύ, ιδανικό για πριν και μετά το λούσιμο. Ελέγχει το φριζάρισμα, ενυδατώνει, ξεμπλέκει και τιθασεύει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει ή να τα κάνει πιο λιπαρά. Όμως προσωπικά δεν βρίσκω την τιμή του αντάξιά του. Δεν έχει πολύ μεγάλες διαφορές από το ανταγωνιστικό του και αρκετά φθηνότερο του Pantene Pro V με βιταμίνη Ε. Μου το θύμισε πολύ μάλιστα όταν το δοκίμαζα καθώς είναι το ίδιο ελαφρύ.

Στα 125Ml σε όμορφο πλαστικό μπουκάλι με αντλία (θα περίμενα τουλάχιστον ένα γυάλινο μπουκάλι). Η ίδια εταιρεία μάλιστα έχει επιλέξει να βγάλει το Extraordinary Oil της σειράς Elvive σε γυάλινο μπουκάλι, σε πολύ πιο πολυτελής συσκευασία, ένα έλαιο μαλλιών στα ευρείας.

Καλό μεν αλλά υπερεκτιμημένο δε η προσωπική μου άποψη. Εσύ το έχεις δοκιμάσει;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...