Μικρές συμβουλές για τα νυφικά εσώρουχα σας

  • Κουβαλάτε το καλσόν και τα νυφικά εσώρουχα που θα φορέσετε τη μέρα του γάμου σας, μαζί σας σε όλες τις πρόβες του νυφικού. Έχει μεγάλη διαφορά πως εφαρμόζει το νυφικό με διαφορετικά εσώρουχα.
  • Αγοράστε σουτιέν από απαλό ύφασμα όπως σατέν ή λίκρα. Αποφύγετε τα διακοσμητικά στοιχεία ή τα σουτιέν με δαντέλα γιατί δημιουργούν εξογκώματα στο νυφικό.
  • Αγοράστε πολλών ειδών διαφορετικά σουτιέν και δοκιμάστε ποιο ταιριάζει καλύτερα με το νυφικό σας και κάνει καλύτερη εφαρμογή. Πριν αγοράσετε τα νυφικά σας εσώρουχα ρωτήστε αν γίνονται αλλαγές ή ακόμη καλύτερα αν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα αχρησιμοποίητα και με τις ταμπέλες τους. 
  • Τη μέρα του γάμου σας πάρτε μαζί σας δύο έξτρα καλσόν και διάφανο μανό για τυχόν πόντους.Προτιμήστε ένα νυφικό εσώρουχο με πολύ καλή εφαρμογή, ή κάποιο string για να είστε εντελώς άνετη όλες τις ώρες και να μην χρειάζεται να επισκέπτεστε το μπάνιο κάθε πέντε λεπτά για να διορθώσετε τη θέση του εσώρουχου σας. 
  • Αρκετές μέρες πριν τη μέρα του γάμου σας κάντε μία συνολική πρόβα με όλα τα νυφικά αξεσουάρ που θα φορέσετε τη μέρα του γάμου σας. Σιγουρευτείτε ότι νοιώθετε άνετα, ότι δε διαγράφονται τα νυφικά σας εσώρουχα και ότι το καλσόν δε σας «κόβει» στη μέση.
Πηγή:
www.weddingtales.gr 


 

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ που σας αρέσουνε τα άρθρα μας και τα χρησιμοποιείτε! Το link για το portal είναι www.weddingtales.gr. Υπάρχει ένα μικρό λάθος!
    Και πάλι ευχαριστούμε και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...