CYCLAX Clarifying face mask με Λεβάντα & Tea tree





Η αγάπη μου για τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας είναι δεδομένη μπορώ να πω. Ως εκ τούτου είναι δύσκολο πολλές φορές να αντισταθώ σε μικρά "καλούδια" που ανακαλύπτω κατά καιρούς ίσως και στα πιο άκυρα μέρη. ΄Τη συγκεκριμένη μάσκα προσώπου την ανακάλυψα σε ένα άσχετο σούπερ μάρκετ στην Χαλκιδική. Ο "Βασίλαγας" (έτσι λέγεται το σουπερμάρκετ) είναι γνωστός στην περιοχή γιατί έχει πολλά προϊόντα επώνυμα και μη σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Έτσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το επισκεφτούμε για να ψωνίσουμε κάποια πράγματα που χρειαζόμασταν για το σπίτι. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ άδραξα την ευκαιρία και αγόρασα κάποια πραγματάκια και για μένα. Ένα από αυτά είναι η μάσκα προσώπου της CYCLAX. Η CYCLAX Clarifying face mask με Λεβάντα & Tea tree είναι μια μάσκα προσώπου για τον καθαρισμό της  επιδερμίδας. Η Λεβάντα έχει ήπιες αντισυπτικές ιδιότητες και το tea tree που όλες γνωρίζετε είναι διάσημο για τις αντισηπτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Ο συνδυασμός των δύο θα μπορούσε ναθεωρηθεί ιδανικός για τον βαθύ καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας. Κι αυτό γιατί η λεβάντα δεν είναι και τόσο καταπραϋντική όσο θα περιμέναμε ή όσο είναι το tea tree. Έτσι αν έχετε λιπαρό δέρμα μεν αλλά ευαίσθητο ταυτόχρονα ίσως αυτή η μάσκα δεν κάνει για εσάς. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα καλά και τα κακά της:

Τι μου άρεσε:
Καταρχάς μου άρεσε η τιμή της. Κόστισε γύρω στα 1,50 € (πάνω κάτω) και είναι μια τεράστια συσκευασία σε σύγκριση με τις μάσκες που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι αρκετά ισχυρή και όντως κάνει τον βαθύ καθαρισμό που υπόσχεται.Επίσης μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν καθαριστικό προσώπου αν βρεθείς στην ανάγκη δηλαδή, γιατί εγώ αυτό έκανα όταν χρειάστηκα ένα καθαριστικό προσώπου ένα πρωϊνό και μου είχε τελειώσει το δικό μου. Μου άρεσε επίσης ότι αφήνει το δέρμα πολύ καθαρό, έτοιμο να δεχτεί την ενυδάτωση. Ακόμα κι αν έχεις το πιο λιπαρό δέρμα μετά από αυτή την μάσκα χρειάζεσαι οπωσδήποτε καλή ενυδάτωση.

Τι δεν μου άρεσε:
Η έντονη μυρωδιά της. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω την λεβάντα αλλά αυτή η μασκούλα το παρακάνει. Νιώθω ότι βάζω στο πρόσωπο μου ναφθαλίνη με άρωμα λεβάντας και σε λίγο θα με σηκώσουν μαζί με τα χαλιά. LOL. Πολύ ένονη μυρωδιά κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τις περισσότερες. ΕΠίσης δεν μου άρεσε το γεγονός ότι αν την αφήσεις πάνω από 10 λεπτά αρχίζει και τσιτώνει το δέρμα και τραβάει πάρα πάρα πολύ. Θα μου πείτε μα γιατί να την αφήσεις παραπάνω... ε πείτε πως ξεχάστηκα. Όχι αυτή αμέσως σε τραβάει. Θέλει πολύ προσοχή στο χρόνο εφαρμογής της.


Τι θα κάνω;
Αν ξαναβρεθώ στο συγκεκριμένο σούπερμάρκετ σίγουρα θα ψάξω να βρω και άλλα προϊόντα αυτής της σειράς γιατί με ιντριγκάρει να την δοκιμάσω. Αν υπάρχουν άλλες μάσκες ή οτιδήποτε θα ήθελα να τα δοκιμάσω. Αν τώρα αγόραζα την ίδια προσωπικά σίγουρα θα την αγόραζα γιατί εγώ έχω λιπαρό δέρμα και δεν με ενοχλεί υπερβολικά η έντονη μυρωδιά της λεβάντας. Η τιμή της είναι υπερβολικά ελκυστική για να την αγνοήσω. Σίγουρα όμως θα προτιμούσα να επιλέξω κάτι άλλο να δοκιμάσω σε επόμενη εξόρμηση μου στο συγκεκριμένο σουπερμάρκετ.


4 σχόλια:

  1. Ναι ο Βασίλαγας φέρνει από Βουλγαρία προϊόντα που βρίσκουμε στα supermarket.Η διαφορά είναι οτί κάποια από αυτά είναι σε μικρότερη τιμή ή ακόμα και με περισσότερα ml. Εχω πάρει conditioner & hair masc schwarzkopf και παρατήρησα οτι μπορεί να έχουν
    διαφορετική σύσταση-υφή.. Εσύ παρατήρησες κατι τέτοιο? Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πρόσεξα να έχει διαφορά στην υφή. θα το κοιτάξω . Έχω πάρει ένα conditioner της Swartzkopf αλλά δεν νομίζω ότι έχει διαφορά. :/

      Διαγραφή
  2. σε έχω ακολουθήσει στο κανάλι σου εδώ και στο facebook..αν θες κάνε το ίδιο..www.alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας μικρός θησαυρός συτή η μασκούλα!! Ελπίζω να την βρω κάποια στιγμή σε κάποιο super market!!
    Ας πορσπεράσουμε όμως την μυρωδιά της, γιατί έχει περισσότερα θετικά από αρνητικά!!!
    Σ΄ευχαριστούμε Κατερίνα για το κατατοπιστικότατο review!!!! Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...