BIOTEN GENOVATE κρέμα νύχτας


Πριν από περίπου 15 μέρες πήρα από το Zampple την νέα κρέμα νύχτας GENOVATE της εταιρείας BIOTEN. Είχα ακούσει πάρα πολλά για την συγκεκριμένη σειρά, από πολλές Bloggers, παρ' όλ' αυτά, καμία δεν ήταν σε θέση να κάνει μια σοβαρή κριτική επι της ουσίας, καθώς ήταν πολύ μικρές σε ηλικία και έτσι είτε δεν την είχαν χρησιμοποιήσει οι ίδιες (γιατί δεν χρειάζονταν αντιρυτιδική) είτε την δοκίαμασαν χωρίς όμως να μπορούν να αξιολογήσουν την δράση τους, αφού λόγω ηλικίας δεν έχουν ανάγκη αντιρυτιδικής κρέμας. Με ελάχιστες εξαιρέσεις τα reviews με είχαν περισσότερο μπερδέψει και λιγότερο βοηθήσει. Το Zampple μου έδωσε όμως την ευκαιρία να την δοκιμάσω και έχω να σας πω τα εξής:

Αρχικά  με εντυπωσίασε - με ενθουσίασε μπορώ να πω - η συσκευασία του. Αν και οι συσκευασίες με την αντλία δεν βοηθάνε πολύ όταν τελειώνει το προϊόν και πρέπει να την ανοίξεις για να φτάσεις κα΄τω κάτω, η αντλία είναι εκ των πραγμάτων πιο υγιεινή, αφού δεν αφήνει τον αέρα να μπει στο προϊόν και δεν υπάρχει κίνδυνος με το δάχτυλο μας να "λερώσουμε" το προϊόν (όπως πχ με το βαζάκι) να μεταφέρουμε δηλαδή μικρόβια στην κρέμα και βέβαια είναι πολύ βολική γιατί δεν σπάει αφού ειναι πλαστική και μπορείς να την πάρεις άφοβα μαζί σου σε κάποιο ταξίδι (αν δεν έχεις πχ μικρά βαζάκια travel size).  Όμως η συγκεκριμένη συσκευασία είναι υπέροχη για ακόμα ένα λόγο. Η αντλία της λειτουργεί σαν δοσομετρητής. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να την πατήσεις μέχρι το τέρμα για να βγάλεις μια δόση , αλλά μπορείς να σταματήσεις πριν φτάσεις στο τέρμα της αντλίας και έτσι να πάρεις όση ποσότητα χρειάζεσαι και μόνο, που μπορεί να είναι λιγότερη από την πλήρη (αν δηλαδή πατήσεις την αντλία μέχρι το τέρμα).


Όπως ανέφερα και στο βίντεο haul  επέλεξα την κρέμα νύχτας γιατι έχω μεν μικτό-λιπαρό δέρμα και δεν ήμουν σίγουρη για το αν η κρέμα ημέρας θα με ικανοποιούσε στο μέγιστο , από την άλλη δε θέλω η κρέμα νύχτας μου να μου προσφέρει την κατάλληλη ενυδάτωση και αντιρυτιδική δράση ακόμα κι αν την αισθάνομαι λίγο περισσότερο λιπαρή στα σημεία που έχω θέμα. ΕΥΤΥΧΩΣ, δικαιώθηκα από την επιλογή μου και η συγκεκριμένη κρέμα, όχι μόνο αποδείχτηκε ότι προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, ενώ απορροφάται πολύ γρήγορα, διατηρώντας την αίσθηση ενυδάτωσης ακόμα κι όταν είχε απορροφηθεί.
Έχει πολύ ωραία υφή, δεν είναι λεπτόρευστη αλλά όχι και παχύρευστη πολύ, είναι με άλλα λόγια ότι πρέπει για να απλωθεί ομοιόμορφα. Επιπλέον έχει πολύ απαλό και ευχάρσιτο άρωμα που προσωπικά είναι ένας επιπλέον λόγος να την επιλέξω για την βραδινή μου ρουτίνα.

Ναι αλλά είναι δραστική;
Έχοντας προσέξει ότι το δέρμα μου αν δεν του προσφέρω την κατάλληλη ενυδάτωση σχεδόν αμέσως σε ορισμένα σημεία αισθάνομαι να εμφανίζονται μικρές ρυτιδούλες (κυρίως γύρω από το στόμα), μπορώ ν απω ότι χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη ευλαβικά κάθε βράδυ για 3 περίπου εβδομάδες, δεν πρόσεξα καμία ρυτίδα να σκάει μύτη. Οπότε μπορώ να πω ότι ανήκει στις καλές κρέμες νύχτας, που κάνουν αυτό που υπόσχονται, προλαμβάνει δηλαδή τις ρυτίδες. Επιπρόσθετα, αισθάνομαι το πρωί το δέρμα μου απαλό και ξεκούραστο, χωρίς να έχω περιττή λιπαρότητα στην ζώνη Τ (που συνήθως έχω ένα θεματάκι).


Η τιμή της στο εμπόριο (αν θυμάμαι καλά) είναι γύρω στα 12€ ακριβότερη από την κλασσική μωβ σειρά SKIN DEFENCE που βγάζει η ίδια εταιρεία αλλά πιο οικονομική από άλλες αντιρυτιδικές κρέμες του εμπορίου που υπόσχονται τα ίδια ακριβώς πράγματα. Είναι λοιπόν από τις οικονομικές κρέμες αντιγηραντικής - αντιρυτιδικής δράσης και αφού η εταιρεία ΒΙΟΤΕΝ κάνει συχνά πολλές προσφορές σίγουρα μπορείτε να την βρείτε και φθηνότερα κάποια στιγμή. Εγώ σίγουρα θα την ξαναγοράσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί πιστεύω ότι με καλύπτει στις ανάγκες μου, αν και μου αρέσει πάρα πολύ και η μωβ σειρά της ΒΙΟΤΕΝ η Skin Defence (λατρεύω το άρωμα της και είναι ιδανική για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες) για την οποία έχω κάνει παλαιότερο review και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.  Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω τον ορό από την σειρά GENOVATE και την κρέμα ημέρας.

Λίγα λόγια για το προϊόν όπως αναφέρονται από την εταιρεία:
Η bioten δημιούργησε τη νέα επαναστατική σειρά GENOVATE βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, το οποίο διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα:

1. Αποβάλει τις τοξίνες
Η δραστηριότητα του πρωτεασώματος, ενός από τους μηχανισμούς του κυττάρου που βοηθούν στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών στα κύτταρά μας, μειώνεται με την ηλικία, με αποτέλεσμα το μειωμένο ρυθμό δημιουργίας νέων πρωτεϊνών. Το RESISTEM™ διεγείρει τη δράση του πρωτεασώματος, προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

2. Επιμηκύνει τη ζωή των κυττάρων
Με τον καιρό, τα μιτοχόνδρια, τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας του κυττάρου, οξειδώνονται, χάνοντας την ικανότητα τους να παράγουν ενέργεια, προκαλώντας, κατά συνέπεια, κυτταρική βλάβη. Το RESISTEM™ διατηρεί τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και διεγείροντας τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς.

3. Αναγεννά τους ιστούς
Τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος, υπεύθυνα για τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, μειώνονται με τη γήρανση, προκαλώντας τη μείωση του ρυθμού της κυτταρικής ανανέωσης. Το RESISTEM™ προστατεύει τα υπάρχοντα βλαστικά κύτταρα, παρέχοντας συνεχή ανάπλαση και προστασία του δέρματος από την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Η κρέμα νύχτας GENOVATE ενδείκνυται για τις ηλικίες 35-45
Η φόρμουλα της κρέμας Νύχτας GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το RESISTEM™ διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:
- Από το 1ο πρωί αισθάνεστε το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο, απαλό και λείο.
- Σε 1 εβδομάδα τα σημάδια κούρασης χάνονται, το δέρμα φαίνεται πιο ανανεωμένο και νεανικό.
- Σε 4 εβδομάδες το δέρμα σας γίνεται πιο σφριγηλό, ο αριθμός και το βάθος των ρυτίδων μειώνονται ορατά.


Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο POst, φιλάκαι πολλά!!

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...