Με την δύναμη του Χαμομηλιού η The Body Shop αφαιρεί το μακιγιάζ!

Μια νέα σειρά από την The Body Shop έρχεται να μας βοηθήσει να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας με την βοήθεια του Χαμομηλιού. Η νέα σειρά Camomile Make-up Removal υπόσχεται να είναι σκληρή με το μακιγιάζ και super απαλή με την επιδερμίδα μας, σαν χάδι. Η νέα Camomile make-up removal  collection με εξαιρετικά αποτελεσματικά αλλά υπέροχα ήπια προϊόντα, εμπλουτισμένα με την καταπραϋντική δύναμη του χαμομηλιού. Το μακιγιάζ; Αφαιρείται στη στιγμή. Η επιδερμίδα μας; Ακαταμάχητα απαλή και υπέροχη. Όλα τα προϊόντα της Camomile make-up removal collection είναι απολαυστικά στη χρήση.

Αισθανθείτε τη χαλαρωτική και απαλή υφή των προϊόντων. Με κάθε ανάσα, απολαύστε τη μεταξένια απαλή αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι η αφαίρεση του μακιγιάζ θα είχε τόσο υπέροχη αίσθηση; 

Gentle Eye makeup remover
Καταπραϋντικό και μη λιπαρό, αφαιρεί ήπια το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα σε δευτερόλεπτα. Κάθε μπουκάλι περιέχει έλαιο χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που λαμβάνουμε από περισσότερα από 100 άνθη χαμομηλιού. Η συσκεαυασία είναι 250ml και κοστίζει €9,00.

Camomile Sumptuous Cleansing Butter
Το πολυτελές βελούδινο butter μας μετατρέπεται σε καταπραϋντικό έλαιο που αφαιρεί εύκολα κάθε στρώμα μακιγιάζ με μία κίνηση. €13,00.

Camomile Silky Cleansing Oil
Αυτό το θεϊκό έλαιο είναι ο απόλυτος σωτήρας.Προσφέρει εξαιρετικά δροσερό και καθαρό αποτέλεσμα στη στιγμή χωρίς υπολείμματα και λιπαρότητα. Περιέχει ένα μίγμα από έλαια που απαλύνουν την επιδερμίδα και την καταπραϋντική δύναμη του αιθέριου ελαίου χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή. €14,00

Waterproof Eye Make-Up Remover
Το νέο μας waterproof make-up remover διαθέτει σύσταση διπλής φάσης, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή. Είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που είναι ήπιο για την περιοχή γύρω από τα μάτια. €10,50.

Muslin Cloth
Το Muslin Cloth από 100% οργανικό βαμβάκι είναι ιδανικό για ακόμα καλύτερο καθαρισμό. Για μία αναζωογονητική spa εμπειρία, αφήστε το ζεστό cloth επάνω στην επιδερμίδα σας για καλύτερα αποτελέσματα.
Γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, το χαμομήλι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η The Body Shop προμηθεύονται το έλαιο χαμομηλιού από έναν οικογενειακό συνεταιρισμό στο Norfolk, στην Αγγλία. Εκεί, τα άνθη αναπτύσσονται χωρίς φυτοφάρμακα και συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα.


1 σχόλιο:

  1. xamomili exei pantou!!!!!!ta 8ewrw ligo akriva gia ena sustatiko pou exei kai sto xwrio mou...xwris na xreiastei kalliergia!
    alla genika endiaferousa kinisi na vgalei to body shop xevaftika!to body butter an einai san tis cliniwue,tha einai teleio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...