MINI HAUL - λίγο πριν την εξεταστική


Λίγο πριν αρχίσουν οι εξετάσεις και με πολύ λίγες ώρες ύπνου, σε συνδυασμό με αμέτρητες ή μάλλον άπειρες ώρες διαβάσματος αποφάσισα να συνοδέψω τον σύζυγο για ένα καφεδάκι στο κέντρο με ένα καλό μας φίλο παρέα. Το είχα ανάγκη όπως καταλαβαίνετε να βγω λίγο από το σπίτι. Έτσι, κατεβήκαμε στο κέντρο της Αθήνας, που τώρα την άνοιξη έχει μερικές πολύ ωραίες γωνιές για καφέ. Πήγαμε μέχρι την πλατεία Αγίας Ειρήνης και φεύγοντας είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στις βιτρίνες. Όπως μπορέιτε να φανταστείτε και από τον τίτλο, δεν μείναμε στην ματιά.

Επί της οδού Αιόλου υπάρχει ένα κατάστημα με Stock παπούτσια Dexim, δεν θα κοιτούσα καθόλου, αλλά βλέπετε έχουν χαλάσει σχεδόν όλες οι μπαλαρίνες μου και απ' έξω έγραφε ότι οι τιμές ξεκινούν από 7€ ενώ τα σχέδια ήταν πολύ όμορφα. Έτσι είπα να μπω να ρίξω μια ματιά, αν και δύσκολα βρίσκω το νούμερο μου σε στοκ. Βλέπετε φοράω 39-40 ανάλογα την φόρμα (για την ακρίβεια 39,5) και απ' ότι φαίνεται είναι ένα συνηθισμένο νούμερο και το πρώτο που εξαντλείται.

Με χαρά ανακάλυψα αυτές τις μπαλαρίνες οι οποίες κόστισαν μόνο 7€, είναι πολύ πολύ μαλακές και τις έχω ήδη καταευχαριστηθεί.



Αλλά η λυσάρα δεν στάθηκα μόνο εκεί. Εντόπισα κάτι υπέροχες πλατφόρμες, ακριβώς στο ύψος τακουνιού που μου επιτρέπει να τις περπατήσω άνετα και σε απίστευτο μπλε καρό σχέδιο. Νομίζω, ότι το αγαπημένο του καλοκαιριού έχει ήδη βρεθεί. Και κόστισαν μονο 17€!!!! Δεν είναι πολύ 60's ;
Το μόνο που μου μένει είναι να κάνω ένα καλό πεντικιούρ διότι τα πόδια είναι σε αθλία κατάσταση.


Θα έμενα μόνο εκεί, αλλά βλέπετε αφού κατεβήκαμε στο κέντρο είπαμε να πάμε και από την Βαρβάκειο, να πάρουμε κάποια ψώνια και δίπλα απ' την Βαρβάκειο ξέρετε τι έχει, ε; Σωστά μαντέψατε. H& M. Δύσκολο να αντισταθείς, αν και ομολογουμένως είδα κάτι απίστευτα κολιέ και άλλα αξεσουάρ, λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού είπα να αρκεστώ σε αυτό το μπλε σκούρο μαντήλι , με τα μεγάλα πουά που μου κάνει επίσης πολύ 60's και κόστισε 5,95€. Μαζί πήρα ένα ζευγάρι κλάμερς που πάντα χρειάζονται μόνο 1,95€.

Επίσης, αγόρασα και αυτό το έθνικ κόκκινο μπλε δαχτυλίδι, γύρω στα 6€ γιατί έχω ένα έθνικ θιβετιανό κόκκινο κολιέ και ένα κόκκινο κοραλένιο βραχιόλι και ήθελα κάτι να τα συνδυάζω (όχι απαραίτητα όλα μαζί εννοείται). Αυτό το δαχτυλίδι μου άρεσε πολύ.

Αυτά λοιπόν από μένα. ΕΛπίζω να σας άρεσε το Post, γιατί λόγω διαβάσματος δεν ξέρω πότε θα κάνω βίντεο.

Μέχρι το επόμενο Post , φιλάκια πολλά!

5 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...