THAT'S BETTER REVIEW

Πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρεία That's Better μου έστειλαν πολύ ευγενικά κάποια δειγματάκια για να δοκιμάσω τα προϊόντα τους και να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για αυτά και νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να το κάνω.

Αν και επρόκειτο για δείγματα και θα έλεγε κανείς ότι μόνο "πρώτες εντυπώσεις" θα μπορούσα να πω, η ποσότητα τους ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να σχηματίσω μια καλή άποψη για αυτά και να αποφασίσω τουλάχιστον αν θα τα έχω στα υπόψη μου για μελλοντική αγορά ή όχι.

Θα ξεκινήσω πρώτα πρώτα με το Skin work out THIS IS A FACE SCRUB , Face Scrub. Η ποσότητα του ήταν αρκετή για κάθε φακελάκι να ου φτάσει για 2 φορές. Αφού έπλενα το πρόσωπο μου με το συνηθισμένο μου καθαριστικό προσώπου, προχωρούσα στην χρήση του συγκεκριμένου scrub. Η μυρωδιά του ήταν ελαφριά φαρμακευτική σχεδόν γλυκιά, όχι άσχημη αλλά όχι και κάτι το οποίο θα μπορούσε να ενθουσιάσει κάποια. Αυτό που μου άρεσε στο συγκεκριμένο ήταν η λεπτόρευστη υφή του και οι λεπτοί κόκκοι του, που καθάριζαν απαλά την επιδερμίδαχωρίς να την τραυματίζουν. Αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα και πολλές φορές διαλέγω scrub με πιο χοντρούς κόκκους το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ γιατί αν και οι κόκκοι ήταν λεπτοί ήταν πολύ περισσότεροι και ένιωθες να καθαρίζει η επιδερμίδα χωρίς να "γδέρνεις" τα μάγουλα σου. Αυτοί οι απολεπιστικοί κόκκοι ρυζιού, καθαρίζουν τους πόρους χωρίς να ερεθίζουν αφήνοντας το δέρμα λείο και πολύ πολύ απαλό. Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα το αναζητήσω σε μελλοντική μου αγορά scrub. Η κανονική του συσκευασία είναι στα 75 Ml και κοστίζει 18,50€, αν και λίγο ακριβό, νομίζω ότι κάπου θα το πετύχω σε κάποια προσφορά που θα μου πάει.


Στην συνέχεια χρησιμοποιούσα την μάσκα προσώπου Face lift THIS IS A FACE MASK. Πλούσια, θρεπτική μάσκα ιδανική για την ξηρή, κουρασμένη και ώριμη επιδερμίδα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι εγώ έχω μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα οπότε την έβρισκα λίγο πιο ενυδατική απ' ότι θα την ήθελα. Την τίμησα όμως ιδιαίτερα τις ημέρες μετά από ξενύχτι ή όταν ένιιωθα πιο κουρασμένη την επιδερμίδα μου γιατί ένιωθα να απαλύνει την όψη λεπτών γραμμών να ενυδατώνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα σχεδόν άμεσα. Περιέχει Açai Berry το οποίο σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, κάνουν αυτή τη μάσκα ένα ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό όπλο, οπότε είναι ιδανική για τις μεγαλύτερες της παρέας. Η κανονική της συσκευασία είναι στα 50ml και κοστίζει 24,00€.

Αμέσως μετά χρησιμοποιούσα τον ορό αποκατάστασης After party secret THIS IS AN INSTANT FIX που σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης, ενώ καταπραΰνει και απαλύνει ερυθρότητα και ερεθισμούς.Αν και ορισμένες φορές ένιωθα κάποια ελαφριά τσιμπιματάκια σε σημεία που το δέρμα μου μπορεί να ήταν πιο ερεθισμένο (πχ σπυράκια) αυτή η αίσθηση εξαφανιζόταν μέσα σε λίγα λεπτά και ένιωθα περισσότερο ενυδατωμένο το πρόσωπο. Η υφή του δεν θυμίζει τους περισσότερους ορούς που είναι gle αλλά είναι λευκή κρεμώδεις. Αφήνει πιο φυσική την όψη της επιδερμίδας  ενώ θα την προτιμούσα πιο ματ λόγω του ότι η δική μου είναι λιπαρή. Η κανονική του συσκευασία είναι στα 50ml και κοστίζει 27,50€.
Άλλο ένα προϊόν / δείγμα που δοκίμασα ήταν η ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA-UVB.Ισχυρά πεπτίδια, Açai Berry και βιταμίνες C & E, προσφέρουν ουσιαστική αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών βελτιώνοντας την όψη του δέρματος. Προσωπικά μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν κρέμα προσώπου και ματιών γιατί το βρίσκω πολύ πρακτικό και πιο οικονομικό καθώς επίσης και πολύ καλό ήταν το γεγονός ότι προσφέρει αντηλιακή προστασία. Αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω ακριβή δείκτη αντηλιακής προστασίας για να σας πω. Η κανονική της συσκευασία είναι στα 50ml και κοστίζει 27,50€ το οποίο δεν  το βρίσκω ακριβό αφού συνδυάζει και κρέμα ματιών μαζί και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και το βράδυ οπότε είναι και κρέμα νύχτας. Σωστά την λένε όλα σε ένα. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι την βρίσκω πολύ ενυδατική για μένα λόγω του ότι έχω λιπαρή -μικτή επιδερμίδα. 

Και ερχόμαστε στο προιόν που ερωτεύτηκα (σχεδόν) με την πρώτη εφαρμογή. Το Yummy Mummy THIS IS A FAT FIRMER έιναι ένα ενισχυμένο τζελ αδυνατίσματος που δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Μου άρεσε γιατί ήταν ενυδατικό, δροσερό (σε αντίθεση με άλλα αντικυταρριδικά που καίνε) και απορροφούταν αμέσως. Τα μοναδικά συστατικά της ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου και δρουν κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας και της εμφάνισης κυτταρίτιδας. Εκχυλίσματα Glaucium Flavum, Euglena Gracilis και η καφεΐνη φυτικής προέλευσης γνωστή για την λιποδιαλυτική της δράση, συνεργάζονται αρμονικά για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, αναδομώντας τους ιστούς και συμβάλλοντας στη σύσφιξη του δέρματος. Ο τόνος της σιλουέτας βελτιώνεται.όπως και η μικροκυκλοφορίαχαρίζοντας λεία και απαλή επιδερμίδα. Μου άρεσε πάρα πολύ λοιπόν γιατί ήταν δροσερό και στέγνωνε πολύ γρήγορα και απορροφούταν πολύ εύκολα από το δέρμα. Σχεδόν ένιωθα να λειτουργεί όταν το φορούσα (η αίσθηση δροσιάς μάλλον) και δυστυχώς ομολογώ ότι θα ήθελα να είχα περισσότερα από το συγκεκριμένο για να βγάλω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αλλά με έπεισε σε πρώτο στάδιο και μάλλον θα το αγοράσω.Είναι 150 ml και κοστίζει 20,50€.

Για το τέλος άφησα την ενυδατική κρέμα σώματος Cremè de la cremè THIS IS A FIRMING BODY CREAM. Αν και σαν ενυδατική μου άρεσε γιατί στέγνωνε γρήγορα και πρόσφερε καλή ενυδάτωση δεν με τρέλανε η μυρωδιά της η οποία ήταν παρόμοια μεν με τα προηγούμενα προϊόντα αλλά πιο έντονη , σχεδόν φαρμακευτική και μου θύμιζε την γιαγιά μου (ναι την γιαγιά μου). Μου αρέσουν οι κρέμες με πιο λουλουδάτα γλυκα αρώματα και δεν μου άρεσε καθόλου η συγκεκριμένη. Ωστόσο προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη. Η ενισχυμένη σε αντιοξειδωτικά σύνθεσή της, είναι απαλή για το δέρμα και παράλληλα πλούσια σε ενυδάτωση. Avocado oil και Shea Butter θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενώ το Regestril®, συστατικό γνωστό για την συσφικτική του δράση, συμβάλλει στην σφριγηλότητα της επιδερμίδας βοηθώντας να μειωθεί η διαμόρφωση νέων ραγάδων. Αυτή η φόρμουλα απορροφάται γρήγορα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι ιδανική για χρήση κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης. Ειδικά γι'αυτό τον λόγο καλό θα ήταν να κοιτάξουν λίγο την μυρωδιά της (αν αυτό είναι εφικτό) και να κάνουν λίγο πιο "ενδιαφέρουσα" τη μυρωδιά για όσες είναι σε ενδιαφέρουσα.Είναι 150 ml και κοστίζει 22,50€.

Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία του δικτύου Advance Pharmacies. Βρείτε το κοντινότερο φαρμακείο του δικτύου χρησιμοποιώντας το ακόλουθο link: Δίκτυο Φαρμακείων.

Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο post... φιλάκια πολλά!

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...