Η εμπειρία μου στο Zampple!

Πριν από μερικές μέρες επισκέφτηκα το Zampple store στην Αθήνα και έκανα τρίμηνη συνδρομή μόνο με €9,90 για όλο τον Μάιο.
Στο Zampple έχεις την δυνατότητα να εγγραφείς επιλέγοντας όποια συνδρομή σε εξυπηρετεί και να πέρνεις ΔΩΡΕΑΝ προϊόντα ως μέλος.Το zampple λειτουργεί με περιορισμένο αριθμό μελών. Για να γίνετε κι εσείς zamppler μπορείτε να κάνετε αίτηση εγγραφής και στη συνέχεια να επισκεφθείτε το κατάστημα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
 Οι εταιρείες προσφέρουν δωρεάν προϊόντα για αξιολόγηση, από τα οποία τα μέλη του Zampple επιλέγουν με την επίσκεψη στο κατάστημα.Στη συνέχεια δοκιμάζουμε τα προϊόντα στο σπίτι , τα αξιολογούμε και με αυτή μας την κίνηση συμβάλουμε στην βελτίωση τους.


Εγγραφείτε στο zampple και πείτε ότι σας σύστησα εγώ! :
Δοκίμασε πρώτος, δωρεάν, όλα τα νέα προϊόντα πριν ακόμη βγουν στην αγορά, και πες τη γνώμη σου. Γίνε μέλος στο Zampple. Το email μου είναι kmargaritopoulou@yahoo.gr . http://goo.gl/JmsqEa
Για όλο το Μάιο μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή μόνο με 9,90€ επιλέγοντας την τρίμηνη συνδρομή και να δοκιμάσει αυτή την καινοτομική ιδέα!
Zampple: www.zampple.com
Δείτε το βίντεο μου, από τον ενθουσιασμό μου με έχει πιάσει λογοδιάροια:


Τα προϊόντα που πήρα αυτό το μήνα:
BIOTEN night cream Genovate
Garnier HYDRA MATCH 24h cream shine be gone
Wilkinson quatro titanium precision
Nivea soufle irrisistibly smooth
Nivea roll on Stress protect
Orzene shampoo βαμμένα μαλλιά
Sanitas σφουγγαράκι καθαρισμού για κεραμικές εστίες

3 σχόλια:

  1. Σχεδόν τα ίδια πήραμε :) Την Bioten την δοκίμασα από δείγματακι και παρόλο που και εγώ έχω λιπαρό δέρμα μου κάθησε πάρα πολύ καλά, βέβαια την δοκίμασα τώρα στις διακοπές και δεν ξέρω γιατί το δέρμα μου συμπεριφέρεται αλλιώς στην Αθήνα και αλλιώς όταν φεύγω εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...