Ecollagen 3D Transforming AntiAgeing Cleanser & Revitalising Anti-Ageing Toner


Είχα ξεχάσει πόσο πολύ μου άρεσε το συγκεκριμένο αντιγηραντικό σετ καθαρισμού από την Oriflame και το ομολογώ το είχα αφήσει στην άκρη γιατί είχα ένα σωρό άλλα που ήθελα να δοκιμάσω. Θέλοντας να το τελειώσω όμως το ξαναπήρα στα χέρια μου και πραγματικά θυμήθηκα γιατί το είχα λατρέψει.

Πρώτο λατρεμένο το gel καθαρισμού, ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν (όπως το διαφημίζουν στην Oriflame) που μετατρέπεται από τζελ σε έλαιο σε γαλάκτωμα. Η συσκευασία του είναι στα 150ml και θα σας κρατήσει πολύ γιατί απλούστατα χρειάζεστε πάρα πολύ λίγο (περίπου την ποσότητα ενός φουντουκιού) για όλο το πρόσωπο. Βάζετε μια μικρή ποσότητα gel σε στεγνό πρόσωπο και στην συνέχεια βρέχετε με τα χέρια σας Το απλώνετε στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να μετατραπεί σε έλαιο, προσθέστε νερό για να γίνει γαλάκτωμα και μετά ξεβγάλτε. Απομακρύνει τους ρύπους, ενυδατώνει και περιορίζει τις λεπτές γραμμές χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει αφήνοντάς την επιδερμίδα σας καθαρή, απαλή και ξεκούραστη.Είναι ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ και για καθημερινή χρήση.

Σε επόμενη φάση χρησιμοποιώ την τονωτική λοσιόν της σειράς. Η συσκευασία της είναι στα 200Ml Και συνήθως πωλείται μαζί με το gel αλλά εννοείται ότι μπορείτε να την αγοράσετε και ξεχωριστά. Είναι ιδανική για να συσφίξει τους πόρους και να τονώσει την επιδερμίδα απομακρύνοντας και τα τελευταία ίχνη βρωμιάς που τυχόν δεν έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν καθαρισμού. Αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας φρεσκάδας και ελαστικότητας στο δέρμα.Έχει προηγμένη σύνθεση τόνωσης η οποία φωτίζει την επιδερμίδα, ενυδατώνει, ξεκουράζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.


Το σετ ανήκει στην σειρά Ecollagen της Oriflame και κοστίζει γύρω στα 18 € το καθένα προϊόν, αλλά μπορείτε να το βρείτε σε κάποια από τις πολύ συμφέρουσες προσφορές που βάζει συχνά η εταιρεία. Ένα είναι σίγουρο, εγώ θα το ξαναπάρω μόλις το βρω σε προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...