Be my guest Review: Bioten Skin Lift Day Cream


Σας έχω ένα Guest Review σήμερα, από μια κρέμα που χρησιμοποίησε η μητέρα μου και μου είπε την γνώμη της. Πρόκειται για την Bioten Skin Lift Day Cream , μια ενυδατική κρέμα ημέρας για ώριμες ηλικίες, 55 με 65 χρονών. Εντάξει, η μαμά μου είναι λίγο παραπάνω από αυτό το όριο, αλλά συνήθως χρησιμοποιεί ενυδατικές κρέμες για ηλικίες 60+ . Η Bioten Skin Lift Day Cream περιέχει πούδρα μαργαριταριού και ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν το δέρμα μας αλλά και SPF 15 προσφέροντας προστασία ενάντια στις ακτινοβολίες UVA & UVB. Τις ιδιότητες του μαργαριταριού τις είχα γνωρίσει από το ταξίδι μου μαζί με την μαμά μου στο Πεκίνο πριν 3 περίπου χρόνια. Οι κινέζοι χρησιμοποιούν τα μαργαριτάρια στην ιατρική και στα καλλυντικά τους χιλιάδες χρονια τώρα. Οι γυναίκες της αυτοκρατορικής οικογένειας θρυμμάτιζαν μαργαριτάρια και χρησιμοποιούσαν την πούδρα τους γιατί πίστευαν στις αντιγηραντικές τους ιδιότητες. Ακόμα και σήμερα στην Κίνα χρησιμοποιούν τα μαργαριτάρια ως το βασικό συστατικό στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και στα αντηλιακά τους ακόμα, ακριβώς γιατί έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει και θρέφει το δέρμα και το ενυδατώνει αποτελεσματικά.


Η μητέρα μου λοιπόν η οποία και χρησιμοποίησε την κρέμα μου είπε τα εξής:
Είναι μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για ώριμες ηλικίες, απορροφάται εύκολα και μυρίζει ευχάριστα, ενώ παράλληλα προσφέρει και αντηλιακή προστασία. Θα ήταν ιδανικό αν είχε ακόμα μεγαλύτερο δείκτη προστασίας για να την χρησιμοποιεί και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς να χρειάζεται επιπλέον αντηλιακό.


Η συσκευασία της, στα 50Ml, είναι πολύ χρηστική, καθώς η αντλία λειτουργεί ως δοσομετρητής, που θα σε βοηθήσει να πάρεις μόνο όση ποσότητα χρειάζεσαι, αλλά και προστατεύει το προϊόν από την μεταφορά μικροβίων, καθώς όταν βάζουμε τα χέρια μας μέσα στην κρέμα συνήθως μεταφέρουμε ανεπιθύμητα μικρόβια μέσα σε αυτήν από τα χέρια μας.

Κοστίζει γύρω στα 12€, είναι πολύ οικονομική και είναι πολύ πιθανό να την ξαναγοράσει.

Εδώ σας έχω και μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μας στην Κίνα και την επίσκεψη μας σε εργοστασιο καλλιέργειας μαργαριταριών, για να δείτε πως είναι τα όστρακα που έχουν τα μαργαριτάρια μέσα. Ενα όστρακο μπορεί να έχει πολλά μαργαριτάρια μέσα, όπως αυτό τις φωτογραφίας που αν θυμάμαι έβγαλε 18 μικρά μαργαριτάρια. Ανάλογα με την ηλικία τους, τα μικρότερα τα κάνουν πούδρα και τα προωθούν στα καλλυντικά στα φάρμακα και τα μεγαλύτερα για κοσμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...