The Colour series - Bronze me Baby

 Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία, η ίδια αγάπη ξεθάβετε από το συρτάρι για να μας συντροφέψει το καλοκαίρι και να μας μεταμορφώσει σε μπρούτζινες θεότητες. Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά εγώ έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στα ξερά λαδάκια και όταν ειδικά περιέχουν και shimmer Μέσα η αγάποη αυτή μεγαλώνει. Ιδανικό για το καλοκαίρι το Huile Prodigieuse OR της NUXE, απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα και σε μεταμορφώνει σε Αρχαία Θεά. Αλλά εκτός από το σώμα πρέπει να επιμεληθείς και το μακιγιάζ ου για να μοιάζεις με θεά.

 Διάλεξε τις σκιές του Korres σε απόχρωση Golden Bronze, Grey Brown ή Olive Green και παίξει κάνοντας συνδυασμούς.  Συνδύασε το μακιγιάζ με τις πέρλες του Body Shop και το κραγιόν στην απόχρωση Copper της Maybelline.

Διάλεξε μια από τις bronze σκιές της παλέττας The Leopard Palette της Famous. Φώτησε το πρόσωπο με το highlighter από την ELF.
 Στα νύχια φέτος θα σου πρότεινα το Life is a Beach της Essence από την σειρά Beach Cruisers με αυτό το υπέροχο εφέ της άμμου σε συνδυασμό με το μεταλλικό του χρώμα. Ότι πρέπει για καλοκαίρι.
 Οι πέρλες από το The Body Shop είναι παλιά αγάπη αλλά μια πρόσφατη είναι η πούδρα της Estee Lauder σε ελεύθερη μορφή. Perfecting Loose Powder είναι ότι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι , για αυτό το ανάλαφρο τελείωμα στο μακιγιάζ σου.
 Εναλλακτικά διάλεξε το bronzer/highlighter της Essence από την σειρά Sun Club ή το ρουζ και Bronzer της ELF στην απόχρωση Santa Lucia.
Μην ξεχνάς αντί για παλέτα μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα και με μονές σκιές. Από την πιο οικονομική έως την πιο ακριβούτσικη όλες είναι στην διάθεση σου. Η Glamorous είναι η πιο οικονομική ασφαλή επιλογή, Η διπλή σκιά της #12 εχει ότι χρειάζεσαι, αν θέλεις όμως πιο λαδί αποχρώσεις τότε μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην terracotta σκιά της Lovie #9 ή στην Clinique #211 Spruced up.

Φίλη μου, ότι και να επιλέξεις να θυμάσαι πως το καλοκαίρι ότι χρειάζεσαι είναι το χαμόγελο και το αντηλιακό σου. Άντε και το Huile Prodigieuse OR της NUXE ....

Καλό καλοκαίρι με bronze διάθεση κι από μένα. 

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...