Beauty News: Red Musk by The Body Shop


SCANDAL
IN A BOTTLE
ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΗ - ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΛΜΗΡΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ MUSK ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ


Αντέχετε ένα σκάνδαλο; Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ Red Musk™ collection, ένα έντονα διαφορετικό θηλυκό άρωμα που σκανδαλίζει τη βιομηχανία αρωμάτων με το μοναδικό μίγμα από πικάντικο musk που συνδυάζεται με καυτές νότες από πιπέρι, κανέλα και - χωρίς άνθη. Το άρωμα προσδίδει μία νέα καυτή νότα στη σκανδαλώδη αρωματική ιστορία της The Body Shop® .Το 1981, ήταν οι πρωτοπόροι που δημιούργησαν το μοναδικό White Musk®: το πρώτο άρωμα με συνθετικό, χωρίς βαναυσότητα σε ζώα musk. Σπάζοντας τους κανόνες χωρίς να χρησιμοποιούν  το σύνηθες συστατικό στη βιομηχανία των αρωμάτων, δηλαδή το musk που συλλέγεται από ελάφια, δημιούργησαν το άρωμα του μέλλοντος. Σήμερα, η Red Musk™ collection συνεχίζει την ιστορία μίας προκλητικής σύμβασης ανεβάζοντας τους τόνους στα γυναικεία αρώματα.

χωρις ΑΝΘΗ,  ΜΟΝΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ MUSK ΜΕ:

ΠΙΠΕΡΙ:
Συλλέγεται από τα φυτά του πιπεριού, οι αποξηραμένοι καρποί πιπεριού υφίστανται απόσταξη με ατμό για να διατηρήσουν το έντονο άρωμά τους. Η εθιστική αυτή νότα προσδίδει στο άρωμα μία λαμπερή διάσταση.

ΚΑΝΕΛΑ:
Ένα γνωστό αφροδισιακό, η κανέλα χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία χάρη στο ποικιλόμορφο βάθος που προσφέρει. Το γλυκό αλλά και γευστικό της άρωμα είναι απίστευτα ακαταμάχητο.

TOBACCO:
Χρησιμοποιείται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στα ανδρικά αρώματα, το tobacco είναι ένα σύγχρονο κλασικό συστατικό. Η smoky νότα προσδίδει στη βάση του αρώματος μία μυστηριώδη γοητεία που είναι αδύνατο κάποιος να αντισταθεί.


TO RED MUSK™ EINAI TO ΠΛΕΟΝ 
ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ THE BODY SHOP

ΤΙΜΕΣ: 

1) Red Musk Perfume Oil 30ml (19,50€)
2) 
Red Musk Eau de Parfum 60ml (35,00€)



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...