Guest Post: 5 Christmas Makeup Suggestions - The Weekly Beauty news

Με ένα Guest post επιστρέφω σήμερα από την Gina και το The Weekly Beauty News. Με τη Gina συνεργαστήκαμε  για την δημιουργία αμοιβαίων άρθρων με θέμα το μακιγιάζ των Χριστουγέννων. Επιλέξαμε 5 προϊόντα η κάθε μια και σας προτείνουμε για τις γιορτές.
Guest blogpost by Gina



Μέσα στην περίοδο των γιορτών λίγο πολύ όλες έχουμε να πάμε σε κάποια γιορτή ή εκδήλωση. Κατά συνέπεια, θέλουμε ένα διαφορετικό, πιο εορταστικό, σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις πιο έντονο μακιγιάζ. Παρακάτω σας προτείνω πέντε προϊόντα για να πάρετε ιδέες για γιορτινά μακιγιάζ!!! 

Στα μάτια, η ουδέτερη βάση με ένα μαύρο eyeliner είναι μια all time classic επιλογή. Ωστόσο, αν θέλουμε κάτι διαφορετικό μπορούμε να παίξουμε με σκούρες πράσινες σκιές στα χρώματα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και πολύτιμων λίθων, όπως το σμαράγδι, και να δημιουργήσουμε ένα άκρως εορταστικό πράσινο smokey μακιγιάζ.


Για να δώσουμε περισσότερη ένταση και δράμα στο βλέμμα ένα σετ ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Δεν είμαι υποστηρίκτρια των τεράστιων και πολύ έντονων βλεφαρίδων οπότε θα προτιμούσα ένα ζευγάρι πιο φυσικές ίσα ίσα για να φανούν πιο πλούσιες και έντονες οι δικές μου.


Για τα χείλη συνήθως προτιμάμε ένα καθαρό, κλασσικό κόκκινο… Μπορούμε όμως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, όπως ένα ζεστό κεραμιδί χρώμα. Εξακολουθούμε να δείχνουμε κομψές κάνοντας μια μικρή διαφορά!


Η λάμψη είναι νομίζω χαρακτηριστικό των Χριστουγέννων και μέσα στο χειμωνιάτικο κρύο και μουντό καιρό ένα highlighter θα δώσει το κάτι παραπάνω στις βραδινές και όχι μόνο εμφανίσεις μας! Πέρα από τα κλασσικά σημεία του προσώπου μας (κάτω από το φρύδι, εσωτερική γωνία ματιών, στην κορυφή των ζυγωματικών, πάνω από το κέντρο του πάνω χείλους και στην μύτη) μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στα κόκαλα του ντεκολτέ μας αν φοράμε κάποια ανοιχτή μπλούζα ή φόρεμα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Τέλος, στα νύχια αντί για κλασσικά κόκκινα και βουργουνδί θα προτιμήσω ένα σκούρο κυπαρισσί πράσινο. Συνήθως, στον παράμεσο μου αρέσει να βάζω από πάνω και ένα top coat με στρας ή κάποιο αυτοκολλητάκι με εορταστικό θέμα (Άη-Βασίλη ή χιονονιφάδα).


Όπου και να πάτε, όπως και να βαφτείτε σας εύχομαι να περάσετε υπέροχες γιορτές!!!


2 σχόλια:

  1. Μου άρεσαν πολύ οι προτάσεις της Gina, ειδικά όσον αφορά το κεραμιδί κραγιόν και το κυπαρισσί στα νύχια, γιατί το φουλ του κόκκινου καταντά βαρετό πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την παλέτα της Stila που τη βρήκες? Απ'ότι γνωρίζω δεν κυκλοφορεί πλέον στην Ελλάδα. Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...