Clinique High Impact extreme volume mascara review

 Την βρήκα στο bazaar του Σαράντη. Το βουρτσάκι της μου θύμισε πάρα πολύ στην αρχή αυτό της They're Real από την Benefit. Ενθουσιάστηκα στην αρχή και τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις την άποψη μου για την High Impact extreme volume mascara της Clinique.
High Impact extreme volume mascara


Η High Impact extreme volume mascara της Clinique υπόσχεται mega όγκο και ότι αναδεικνύει κάθε βλεφαρίδα. Η σύνθεση είναι κατάλληλη για τα ευαίσθητα μάτια και για όσους χρησιμοποιούν φακούς επαφής. Πιστεύω ότι από θέμα όγκου πλησιάζει αρκετά τις προσδοκίες μου και το βουρτσάκι, μόλις καταφέρεις να το κοντρολάρεις γιατί είναι εξαιρετικά μεγάλο για τα δικά μου τουλάχιστον μάτια ή μάλλον πιο σωστά για τις βλεφαρίδες μου, σίγουρα μπορείς να πεις ότι καταφέρνει να δώσει ένα αρκετά πλούσιο εφέ όγκου.

High Impact extreme volume mascara

Στα μειονεκτήματα της όμως είναι ότι αργεί αρκετά να στεγνώσει, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθείς λίγο στην αρχή να την συνηθίσεις. Το βουρτσάκι της μοιάζει πολύ όπως ανέφερα με αυτό της They're Real. Όμως η σύνθεση είναι εντελώς διαφορετική. Βλέπεις στην High Impact extreme volume mascara της Clinique οι βλεφαρίδες παραμένουν απαλές, σε αντίθεση με την They're Real που τις κοκκαλώνει σαν μπετόν. Ωστόσο, ακριβώς γιατί οι βλεφαρίδες παραμένουν απαλές, δεν καταφέρνει να κρατήσει την καμπύλη για πολύ ώρα. Θα χρειαστεί λοιπόν να χρησιμοποιήσεις ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα κρατήσει αυτό το εφέ για ώρες. Αλλά έστω κάτι θα καταφέρεις.

High Impact extreme volume mascara



1 σχόλιο:

  1. το καλό με την clinique είναι ότι τα δείγματα/Travel size mascara που παίρνουμε καμιά φορά διαρκούν όντως αρκετά για να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη άποψη...έχω δοκιμάσει την high impact και μου δίνει μήκος που λείπει από τις δικές μου βλεφαρίδες !!πολλά φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...