Frezyderm αντηλιακή κρέμα με χρώμα Review & giveaway

Η Άνοιξη μπήκε και μαζί της αρχίσαμε να φοράμε λίγο πιο φωτεινά χρώματα και να επιλέγουμε πιο ελαφρύ μακιγιάζ. Έτσι και εγώ αντικατέστησα το foundation Μου με την αντηλιακή κρέμα με χρώμα της Frezyderm.
Frezyderm αντηλιακή κρέμα με χρώμα Review & giveaway


Πρόκειται για ένα έγχρωμο, διάφανο αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και απίστευτη, βελούδινη υφή. Εξασφαλίζει πολύ υψηλή  προστασία, με SPF 50+ και χαρίζει ταυτόχρονα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μου, γιατί προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Τη φοράω από το πρωί και το απόγευμα είναι ακόμα αναλλοίωτο το μακιγιάζ μου, χωρίς περιττή λιπαρότητα για περίπου 6 ώρες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και μη φαγεσωρογόνα. 

Την αντηλιακή με χρώμα της Frezyderm θα την βρεις Online στο +pharmacy295 .

Και επειδή αξίζει να την αποκτήσεις και εσύ σου ετοιμάσαμε διαγωνισμό:


Frezyderm Review & giveaway

Οι όροι είναι απλοί:
Like στην σελίδα του Pharmacy295.gr στο facebook
Like στην σελίδα μου Thekmprojects
Share την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ
Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές αν με ακολουθείτε και στο Blog μου www.thekmprojects.gr μέσω του GFC. Τιτιβίστε τον διαγωνισμό παντού wink emoticon
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής 


Pharmacy295 Giveaway


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές αν δεν έχετε συμπληρώσει τη φόρμα.
Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 28 Μαρτίου στις 23:59. H νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ στο facebook και θα πρέπει να μου στείλει τα στοιχεία της εντός 48 ωρών, αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση.



Διάβασε επίσης:

4 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...