ARCHIVE BY ALEXA | ALEXA CHUNG rediscovers MARKS AND SPENCER

Τα Marks and Spencer σε συνεργασία με την fashion icon Alexa Chung αποφάσισαν να κάνουν μια αναδρομή στο παρελθόν τους και να ανασύρουν από το αρχείο τους αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος, ενώ έδωσαν στην Alexa το μαγικό ραβδί της μεταμόρφωσης τους σε σύγχρονα, εκλεπτισμένα ρούχα. 26 κομμάτια συνθέτουν τη νέα συλλογή Archive By Alexa, mια συλλογή που από μόνη της αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.
ARCHIVE BY ALEXA

Τα Marks and Spencer τα προτιμώ εδώ και χρόνια, τολμώ να πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου καταστήματα που ψωνίζω και μέχρι στιγμής με έχουν απογοητεύσει ελάχιστες φορές. Εντάξει, το ομολογώ είμαι κλασσικούρα.
ARCHIVE BY ALEXA


Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της νέας συλλογής και στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε χθες ένα ξεχωριστό media event στο The Image Gallery, όπου αρχισυντάκτες και fashion editors από τα μεγαλύτερα μέσα καθώς και fashion και lifestyle bloggers είχαμε την ευκαιρία να δουμε πρώτοι από κοντά τα μοναδικά κομμάτια της πολυαναμενόμενης συλλογής, να τα δοκιμάσουμε και να φωτογραφηθούμε. Εντάξει δεν τα δοκίμασα... αλλά έπαιξα λιγάκι μαζί τους.

ARCHIVE BY ALEXA

ARCHIVE BY ALEXA

ARCHIVE BY ALEXA
 και μια selfie γιατί δεν μπόρεσα να αντισταθώ...

ARCHIVE BY ALEXA

Η συλλογή αποτελείται από 26 γυναικεία είδη που έχει επιλέξει και επιμεληθεί προσωπικά η Alexa σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιαστών των M&S. Τα σχέδια από τα Αρχεία ξαναζωντανεύουν, χρησιμοποιώντας τη μοναδική στιλιστική προσέγγιση της Alexa. Χρησιμοποιώντας μοντέρνες συνθέσεις υφασμάτων και μια ανανεωμένη χρωματική παλέτα, δημιουργείται μια σύγχρονη γυναικεία συλλογή που διέπεται από την κληρονομιά των M&S

ARCHIVE BY ALEXA

Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια από το 1940 έως το 2000. Από διαχρονικά κομμάτια, όπως η καπαρντίνα Frances σε luxe olive χρώμα, βασισμένη σε αυθεντική καμπαρντίνα του 1950, μέχρι πιο ιδιαίτερα statement κομμάτια, όπως το φόρεμα Eliza με paisley print, μία επαναπροσδιορισμένη ποδιά από την δεκαετία του πενήντα. Όλες οι δημιουργίες της συλλογής αποπνέουν μία πλούσια και εκλεπτυσμένη αισθητική με έντονο το συναίσθημα της νοσταλγίας. 
ARCHIVE BY ALEXA

Όπως αυτή η σομόν ανκορά μάλλινη μπλούζα που το  1974 με polo λαιμόκοψη την βρίσκουμε στην φωτογραφία της καμπάνιας εκείνης της εποχής.

ARCHIVE BY ALEXA

Η συλλογή Archive By Alexa, αποτελείται από 26 κομμάτια και διατίθεται σε 8 επιλεγμένα καταστήματα από 20/04.


ARCHIVE BY ALEXA

#ARCHIVEBYALEXA

ARCHIVE BY ALEXA

Καποιοι βγάλαμε τον στυλίστα από μέσα μας (chic) και δοκιμάσαμε συνδυασμούς με τα κομμάτια της συλλογής. Αυτή είναι η δική μου στυλιστική πρόταση. Η κλασσικούρα που ανέφερα πιο πάνω ότι είμαι.... εδώ νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα.

ARCHIVE BY ALEXA


Οι τιμές κυμαίνονται από 29,95€ για το Ruth vest two pack, έως 119,95€ για την καπαρντίνα Frances.

Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

  1. Είχα την χαρά να δω την νέα συλλογή από κοντά πριν βγει στα καταστήματα!
    Πολύ μου άρεσε το πάντρεμα του vintage με μια πινελιά λίγο πιο μοντέρνα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...