Καλοκαίρι στην Αθήνα - Ευκαιρία για Andaman Sky Bar

Αν βρεθείς το καλοκαίρι στην Αθήνα και είσαι λάτρης της Ασιατικής κουζίνας, τότε απλά πρέπει να επισκεφτείς το Andaman Sky Bar.

Andaman Sky Bar
Λατρεύω την Ασιατική κουζίνα: Αγαπώ το κινέζικο, το ταϊλανδέζικο, το σούζι. Ότι μπορείς να φανταστείς θα είμαι η πρώτη που θέλω να το δοκιμάσω. Ίσως για αυτό και πέρασα τέλεια όταν επισκέφτηκα το Πεκίνο πριν μερικά χρόνια. Σε αντίθεση με τους συνοδοιπόρους μου, είχα ιδιαίτερη αγάπη για το φαγητό και έτσι δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω την γκρίνια τους.

Στο θέμα μας όμως. Επισκέφτηκα το Andaman Sky Bar, την ταράτσα του αγαπημένου μου ταϊλανδέζικου εστιατορίου στην Αθήνα ένα όμορφο καλοκαιρινό Κυριακάτικο μεσημέρι και απόλαυσα μερικά από τα πιο απολαυστικά πιάτα τους.

Εκεί λοιπόν στην ταράτσα του Andaman η οποία είναι γεμάτη τραπεζάκια και γωνιές με μαξιλάρες, χειροποίητα φωτιστικά και την θεότητα της εστίασης Μεενάν , μπορείς να απολαύσεις τις καλύτερες ασιατικές γεύσεις και να ταξιδέψεις για λίγο στην Ταϊλάνδη. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις ασιατικές μπύρες και ιδιαίτερα κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα. Τι πιο καλοκαιρινό και εξωτικό στο κέντρο της Αθήνας;

Όμως το Andaman Sky Bar είναι ιδανικό και για ρομαντικές καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη, ότι καλύτερο για να απολαύσεις ατμοσφαιρική μουσική και να φας τα πιο τέλεια τραγανιστά spring rolls, που προσωπικά λάτρεψα.
Andaman Sky Bar.


Andaman Sky Bar.

Ταϊλανδέζικο εστιατόριο στην Αθήνα


Andaman Sky Bar.


Andaman Sky Bar.

Andaman Sky Bar.

Αν είσαι ακόμα στην Αθήνα, μην χάνεις ούτε λεπτό και έλα μια βόλτα στο Andaman Sky Bar.


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...