ARTISTRY SUPREME LX™ : Η πολυτελής περιποίηση ομορφιάς που αναδεικνύει την ομορφιά της επιδερμίδας

Η νέα συλλογή της Amway ARTISTRY SUPREME LX™ αναδεικνύει την ομορφιά της επιδερμίδας. Πρόκειται για μια πολυτελή σειρά με πολύτιμα συστατικά και ισχυρή τεχνολογία, η νέα πολυτελής σειρά περιποίησης της ARTISTRY ενδυναμώνει την επιδερμίδα, επιτρέποντάς της να λειτουργεί σαν να ήταν έως και 15 χρόνια νεότερη!

Το μυστικό βρίσκεται στην Ενέργεια της Επιδερμίδας

Το μυστικό βρίσκεται στην Ενέργεια της Επιδερμίδας

Η προηγμένη κυτταρική έρευνα στην οποία προχώρησαν οι επιστήμονες της ARTISTRY™ τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η ολοκληρωμένη μείωση της ορατής γήρανσης εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια των 24ωρων βιορυθμών της επιδερμίδας. Αυτό το εύρημα οδήγησε στην ανακάλυψη ενός φυτικού καταλύτη που θα μπορούσε να προκαλέσει τον επανασυγχρονισμό τους, βοηθώντας έτσι την αναζωογόνηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας. Στο πλαίσιο διεθνούς έρευνας, οι επιστήμονες της ARTISTRY™ συνεργάστηκαν με ένα παγκοσμίως γνωστό κέντρο βοτανοθεραπείας και παγκόσμιο ηγέτη στην επιστήμη των φυτών. Περισσότερα από 300 φυτά από κάθε γωνιά του κόσμου αξιολογήθηκαν σχολαστικά πριν οι επιστήμονες της ARTISTRY™ επιλέξουν ένα εκπληκτικά όμορφο και ισχυρό είδος φυτού, τη Gardenia Grandiflora.

Και τα δύο προϊόντα της συλλογής ARTISTRY SUPREME LX™ αξιοποιούν τις αναζωογονητικές δυνάμεις αυτών των εκχυλισμάτων από Βλαστοκύτταρα της Gardenia Grandiflora. Το αποκλειστικό Σύμπλεγμα CellEffect24 συμπληρώνει τα εκχυλίσματα Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora και συμβάλλει στην ενίσχυση της ικανότητας της επιδερμίδας να ενεργοποιείται. Αυτή η τεχνολογία νέας γενιάς εμπλουτίζεται άψογα με χρυσό 24 καρατιών, που επιτρέπει την οπτική διάχυση του φωτός, επηρεάζοντας την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι ουσίες Καρδιολιπίνη και L-Kαρνοσίνη, βοηθούν στην ενεργοποίηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Στα προϊόντα περιλαμβάνονται επίσης ουσίες προερχόμενες από τις οργανικές φάρμες της Nutrilite™, όπως το εκχύλισμα πράσινου κερασιού Acerola, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους, το κατοχυρωμένο εκχύλισμα φύλλων σπανακιού της Nutrilite™, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας για επανόρθωση, αλλά και το Σύμπλεγμα Rhodiola, το οποίο βοηθά στον επανασυγχρονισμό των φυσικών βιορυθμών της επιδερμίδας.

Η συλλογή ARTISTRY SUPREME LX™ αναδεικνύεται μέσω μιας κομψά σχεδιασμένης συσκευασίας. Τα μεταλλικά τελειώματά της, σε χρυσό χρώμα, αναδύουν της αίσθηση λεπτότητας και ταιριάζει με τα πολύτιμα συστατικά των προϊόντων. Το πώμα της ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream διαθέτει 24 όψεις, αναδεικνύοντας τόσο τον χρυσό 24 καρατίων που εγχύθηκε στο προϊόν όσο και τον 24ωρο κύκλο των βιορυθμών του σώματος, που ουσιαστικά αποτελεί την έμπνευση πίσω από το Σύμπλεγμα CellEffect24. Η κορυφή του πώματος φέρει επίσης 24 πτυχές και είναι στραμμένη προς τα μέσα, φέρνοντας στο νου τη λειτουργία ενός ηλιακού ρολογιού και αναδεικνύοντας τη λειτουργία του επανασυγχρονισμού.

ARTISTRY SUPREME LX™

ARTISTRY SUPREME LX™

ARTISTRY SUPREME LX™

ARTISTRY SUPREME LX™

Τις δοκίμασα για μια εβδομάδα και τα αποτελέσματα με ενθουσίασαν!

Η Artistry φέρνει νέο αέρα καινοτομίας και πολυτέλειας με αυτή τη νέα supreme σειρά. Σίγουρα αυτή νέα σειρά δεν μοιάζει με καμία άλλη από όσες έχω δοκιμάσει. Την ενυδατική ματιών την χρησιμοποιώ πρωί βράδυ ενώ την ενυδατική προσώπου την χρησιμοποιώ εξ' ολοκλήρου τη νύχτα, καθώς θέλω να επωφεληθώ της θεραπείας που παρέχει και η καλύτερη αναδόμηση της επιδερμίδας μας γίνεται καθώς λένε κατά την διάρκεια του ύπνου μας. Πλούσια σε υφή, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογονεί την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει. Οι επιστήμονες της ARTISTRY μετέτρεψαν τα βλαστικά κύτταρα της γαρδένιας grandiflora - που δεν γερνούν ποτέ - σε ένα ισχυρό ελιξίριο για την επιδερμίδα μας. Και αυτή η σειρά είναι ένα εξαγνισμένο ελιξήριο ομορφιάς, βασισμένο στα βλαστικά κύτταρα της γαρδένιας, το οποίο επαναφορτίζει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ενισχύει το δείκτη ενέργειας του δέρματος. 

Τόσο η ενυδατική κρέμα ματιών όσο και η ενυδατική προσώπου αποτελούν την supreme συλλογή της Artistry, ιδανική για όσες αποζητούν την creme de la creme των προϊόντων περιποίησης με χρυσό 24 καρατίων. 

Ένα πραγματικό ελιξήριο ομορφιάς για την ολική αναγέννηση της επιδερμίδας μου

Το σετ με τις αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου & ματιών μπορείτε να το βρείτε με έκπτωση 10% στην σελίδα της Amway.

*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...