5+1 μυστικά για το τέλειο ημιμόνιμο μανικιούρ και Semilac Giveaway

Πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησα ένα σεμινάριο combi manicure στην Semilac Hellas. Μέσα από το σεμινάριο έμαθα πως να κάνω ξηρό μανικιούρ και εφαρμογή ημιμόνιμου, αλλά και μικρά μυστικά για το τέλειο ημιμόνιμο. Έτσι λοιπόν συγκέντρωσα 5 και 1 συμβουλές και μυστικά που θα μοιραστώ μαζί σου, ούτως ώστε να έχεις και εσύ το πιο τέλειο μανικιούρ στα νύχια σου.

5+1 μυστικά για το ημιμόνιμο μανικιούρ και Semilac Giveaway


5+1 μυστικά για το ημιμόνιμο μανικιούρ και Semilac Giveaway


  1. Διάλεξε ένα καταρτισμένο και έμπειρο τεχνίτη! Θα πρέπει να διαλέξεις μια τεχνίτρια που να εμπιστεύεσαι, να είναι καταρτισμένη και αν είναι εφικτό να έχεις δει δουλειά της. Αναζήτησε αν μπορείς κριτικές στα social media και φωτογραφίες από μανικιούρ που έχει επιμεληθεί. Αν σου την έχουν συστήσει ακόμα καλύτερα, μπορείς να μάθεις περισσότερα κάνοντας ερωτήσεις σε αυτόν που την σύστησε.
  2. Επέλεξε προϊόντα ποιότητας. Είναι καλό να γνωρίζουμε την ποιότητα των προϊόντων που η εκάστοτε τεχνίτρια χρησιμοποιεί επάνω μας. Προτίμησε προϊόντα που να γνωρίζεις την προέλευση τους. Τα επώνυμα προϊόντα συνήθως περνούν από τακτικούς και εξονυχιστικούς ελέγχους. 
  3. Μην έρθεις σε επαφή με υγρασία για 24 ώρες. Απέφυγε να μουλιάσεις τα χέρια σου, να πλύνεις δηλαδή ρούχα ή πιάτα ή να μαγειρέψεις κάτι με πολλούς υδρατμούς. Ναι μπορείς να πλύνεις τα χέρια σου (προφανώς) αλλά καλύτερα να μην γεμίσεις την μπανιέρα νερό με άλατα συνοδεία με κρασί και κεράκια εκείνη την μέρα.
  4. Το λαδάκι επονυχίων βοηθάει στην διάρκεια του ημιμόνιμου μανικιούρ και στην διατήρηση της γυαλάδας των νυχιών. Μην το τσιγκουνευτείς. Άπλωσε το λαδάκι περιμετρικά στα επονύχια αλλά και κάτω από το νύχι. Κάνε λίγο μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  5. Η έκθεση στην ακτινοβολία της λάμπας δεν είναι επικίνδυνη για τα χέρια μας. Έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι λάμπες έχουν την ίδια ακτινοβολία με το σολάριουμ. Ωστόσο, αν προσέξετε τα watt , η ένταση και συχνότητα ακτινοβολίας είναι κατά πολύ ελάχιστη αυτής της έκθεσης στον ήλιο. Μπορείς όμως πάντα να βάλεις αντηλιακή, κάτι που στην χώρα μας έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο
  6. Η σωστή εφαρμογή, διατήρηση και αφαίρεση είναι το σημαντικότερο στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Τα χτιστά - ημιμόνιμα δεν καταστρέφουν τα νύχια μας, το αντίθετο, τα προστατεύουν. Αρκεί να έχει γίνει σωστή εφαρμογή, διατήρηση και αφαίρεση.

5+1 μυστικά για το ημιμόνιμο μανικιούρ και Semilac Giveaway

Αν θες δες και το video που σου ετοίμασα με αναλυτικά όλες τις συμβουλές μου για το τέλειο ημιμόνιμο μανικιούρ. Και φυσικά μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μου.



 Advertisement


Get yourself the perfect mani!

5 +1 συμβουλές/μυστικά για το τέλειο ημιμόνιμο μανικιούρ & Giveaway


Semilac Hellas. Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο σετ για ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι από την Semilac Hellas. Οι όροι του διαγωνισμού είναι απλοί:
1. Να είστε εγγεγραμμένοι στο κανάλι της Semilac Hellas
2. Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το video του διαγωνισμού στο youtube

Τέλος συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα του διαγωνισμού (αν θες ακολούθησε επιπλέον βήματα για να κερδίσεις περισσότερες συμμετοχές και να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...