Biotherm Under the Sun

Η Biotherm έχει την ικανότητα να εκπλήσσει κάθε φορά με τις μαγικές της φόρμουλες, τόσο σε προϊόντα περιποίησης σώματος (την οποία παρεμπιπτόντως θεωρώ κορυφαία) όσο και στα προϊόντα για το πρόσωπο. Και φυσικά στα αντηλιακά. H Biotherm Creme Solaire Anti age είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 30. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB που ευθύνονται για το 80% των μελλοντικών σημαδιών γήρανσης του δέρματος, ενώ η αντιοξειδωτική βιταμίνη E μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες.
Biotherm Creme Solaire Anti age

Η Biotherm Creme Solaire Anti age είναι μια ρευστή κρέμα για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ (μην το ξεχνάμε αυτό το κακομοιρο το ντεκολτε). Παρέχει υψηλή προστασία SPF 30 χάρη στο σύστημα με Maroxyl SX και XL για ευρέως φάσματος προστασία και από τις ακτίνες UVA Και UVB, ενώ έχει βιταμίνη Ε η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Περιέχει life plankton κατά των ρυτίδων και των καφέ κηλίδων που προκαλούνται από τον ήλιο. Ενώ χάρη στην γλυκερίνη που περιέχει προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση.

Η Biotherm Creme Solaire Anti age είναι μια ελαφριά αντηλιακή κρέμα ως προς την υφή και την σύσταση της. Απλώνεται ομοιόμορφα και μυρίζει υπέροχα (όπως όλα τα προϊόντα Biotherm άλλωστε). Είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τσάντα του σαββατοκύριακου. Είναι η βελούδινη αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF30 που ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα, παράλληλα προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και αντιγηραντική αλλά και αντιοεξιδωτική δράση.

Biotherm Creme Solaire Anti age

H Biotherm είναι μια από τις αγαπημένες μου μάρκες. Την εμπιστεύομαι στα προϊόντα προϊόντα περιποίησης σώματος αλλά και στο πρόσωπο. Σίγουρα η αντηλιακή κρέμα της Biotherm Creme Solaire Anti age είναι μια αντηλιακή που συνιστώ με κλειστά μάτια. Εγώ πάντως είμαι έτοιμη για το καλοκαίρι, εσείς;



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...