Τα 5 αγαπημένα μου βιβλία με θέμα τον έρωτα

Επηρεασμένη από τον Άγιο Βαλεντίνο, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα 5 αγαπημένα μου βιβλία με θέμα τον έρωτα.

Close-up of Heart Shape



1. Θα ξεκινήσω με την Περηφάνια και Προκατάληψη της Τζέιν Ώστιν. Ίσως το πιο αγαπημένο μου. Σαν καλό κορίτσι και εγώ έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Αγγλίδα συγγραφέα, με τον κύριο Ντάρσυ να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

2. Συνεχίζω με τα Ανεμοδαρμένα ύψη της Έμιλυ Μπροντέ. Η ιστορία της Κάθριν και του Χίθκλιφ είναι από τις πιο αγαπημένες. Ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζει το βιβλίο κουρνιασμένη στο κρεβάτι μου και να κλαίω για τα παθήματα των ηρώων.

3. Ο Έρωτας στα χρόνια της χολέρας του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές. Ένα κλασσικό πλέον βιβλίο είναι από τα αγαπημένα βιβλία που για πολλά χρόνια συνιστούσα σε φίλες να διαβάσουν.

4. Αναμνήσεις μιας γκέισας. Η ιστορία της Σαγιούρη και του έρωτα της για τον πρόεδρο είναι από τις πιο αγαπημένες μου. Θυμάμαι κυριολεκτικά να το ρουφάω το βιβλίο του Golden Arthur μέσα σε δύο μέρες. Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι είχαμε αποκλιστεί εκείνες τις μέρες από τα χιόνια.

5. Ο Εραστής της Μαργκερίτ Ντυρά ήταν μια από τις αγαπημένες μου ταινίες και όπως ήταν λογικό, διάβασα και το βιβλίο της γαλλίδας συγγραφέα που βασίζεται στην προσωπική ιστορία της και μιλάει για τον έρωτα ανάμεσα σε ένα λευκό δεκαπεντάχρονο κορίτσι με ένα με έναν πλούσιο, πολύ μεγαλύτερό της, Κινέζο.

Αυτά είναι τα 5 βιβλία που ξεχωρίζω και μιλούν για έρωτα. ΠΟια είναι τα δικά σας αγαπημένα.

Για όσες ενδιαφέρονται πάντως αυτήν την εβδομάδα από τις 12 έως τις 18 Φεβρουαρίου, μπορείτε να αγοράσετε όλα τα Άρλεκιν, από όλες τις σειρές, με 30% έκπτωση (εξαιρούνται ΜΟΝΟ τα βιβλία του 2018).

Η προσφορά ισχύει για αγορές:
Από το online shop www.arlekin.gr
Τηλεφωνικά στο 210 3609438 (ώρες 8:30-16:00)
Από το βιβλιοπωλείο BELLbooks (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα)


ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΛΕΚΙΝ 12-18/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...