Νέα είσοδος: Caudalie Premier Cru serum

Είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές της Caudalie και επέστρεψε δυναμικά για να λανσάρει το νέο ορό της σειράς Caudalie Premier Cru Le Serum Ορός Προσώπου για Σύσφιξη και Αντιγήρανση.
Caudalie Premier Cru Le Serum Ορός Προσώπου για Σύσφιξη και Αντιγήρανση, 30ml



Caudalie Premier Cru


Η ενυδατική κρέμα ματιών της σειράς premier cru είναι η αγαπημένη μου από την συγκεκριμένη εταιρεία. Πλούσια υφή που την κάνει ιδανική ακόμα και για κάτω από μακιγιάζ και με ισχυρή ενυδατική και αντιγηραντική δράση, είναι λογικό να την αγαπώ πολύ. Δεν περιέχει σιλικόνη ή άρωμα και είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια. Αν και δεν έχω έντονο πρόβλημα με ρυτίδες, με έχει βοηθήσει πολύ σε επίπεδο ενυδάτωσης αλλά και στο πρόβλημα των οιδημάτων που έχω στην περιοχή των ματιών.

Extra tip: χρησιμοποιήστε την ενυδατική ματιών και στην περιοχή γύρω από τα χείλη, κάνει θαύματα.
Caudalie Premier Cru

Η Αντιγηραντική Κρέμα Caudalie Premier Cru La Creme Riche είναι ιδανική για ξηρές επιδερμίδες για αυτό κι την χρησιμοποιώ μόνο βράδυ, καθώς αν και δεν έχω (σαφέστατα) ξηρή επιδερμίδα, αντιμετωπίζω προβλήματα αφυδάτωσης με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μου να έχει αποκτήσει ευαισθησίες σε ορισμένα σημεία και να είναι πιο ξηρή σε κάποια άλλα. Είναι εμπνευσμένη από τις μεγαλύτερες σοδειές του Bordeaux Premier Cru και η φόρμουλα της είναι ένα αποκλειστικό μείγμα όλων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Caudalie , ρεσβερατρόλη, Viniferine, πολυφαινόλες με τα πιο υψηλής απόδοσης δραστικά συστατικά ( υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια). 

Extra tip: μην αμελήσετε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, ειδικά αν έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα σύσφιγξης, όπως εγώ.
Caudalie Premier Cru

Το Serum Caudalie  Premier Cru έχει λεπτόρευστη υφή gel και αφήνει το δέρμα φανερά αναζωογονημένο μειώνοντας αισθητά τα σημάδια της ηλικίας. Ενισχύει τη δράση της κρέμας προσώπου και λειτουργεί προσθετικά στην μάχη ενάντια στην γήρανση της επιδερμίδας, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σύσφιγξης.  Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη του  φόρμουλα ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αφήνει το δέρμα ορατά πιο ακτινοβόλο και αναζωογονημένο. Ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει και τις σκοτεινές κηλίδες, για αυτό και το χρησιμοποιώ ευλαβικά και ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.






*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...