Για καφέ με το Edit Your life - Το τέλος της χρονιάς

Το ξέρω ότι έχω καιρό να κάνω αντίστοιχο άρθρο με τις επιλογές μου από όσα διάβασα (και έγραψα στο Edityourlifemag.gr αλλά οι τρεις τελευταίοι μήνες του χρόνου για μένα ήταν το λιγότερο τρελοί. Συγχωρέστε με λοιπόν και θα προσπαθήσω να σας αποζημιώσω με τα αγαπημένα μου άρθρα του τελευταίου τριμήνου εδώ. 


Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τι ξεχώρισα το τελευταίο τρίμηνο και για να μην μπερδευτούμε ας τα δούμε ανά μήνα.
Για καφέ με το Edit Your life October

Οκτώβριος

Θα ξεκινήσω από το άρθρο της Ειρήνης (από το ιστολόγιο E for Eirini) για τους σωματότυπους και πως μπορούμε να προσαρμόζουμε τη μόδα πάνω μας αλλά και το άρθρο της με τα 3 + 2 αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εμφάνιση μας. Λογικό θα μου πείτε αφού με αναφέρει κιόλας (ευχαριστώ πολύ Ειρήνη). Επίσης, από την Ειρήνη μου άρεσε και το άρθρο της για τα 7 + 1 must κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας. Τα βρίσκω εξαιρετικά αυτού του είδους τα άρθρα. Στις συνταγές που ετοίμασε η Ιωάννα από το Ioanna's Notebook, ξεχώρισα την ελαφριά Μεξικάνικη Σαλάτα με Φασόλια και Καλαμπόκι και μιας και μιλάμε για φαγητό η Βίλλυ από Make up your dayz μας μίλησε για τις 5 τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η μαμά Έλενα από το Busy Mama's Corner, βρήκε 5+1 παιδικά βιβλία που θα αγαπήσουμε και εγώ πάλι αφιέρωσα τον Οκτώβριο για να σας μιλήσω για όλα όσα θα χρειαστούμε στην φθινοπωρινή μας περιποίηση αλλά και για τα αγαπημένα οικονομικά lip cream του φθινοπώρου. Σας μίλησα επίσης και για τα 6 κοινά μυστικά για τέλεια επιδερμίδα που όλοι ξεχνάμε, ελπίζω να το διαβάσατε αυτό το άρθρο γιατί πιστεύω μας αφορά όλες.

Edityourlifemag.gr editor's meeting


Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος ξεκίνησε με το άρθρο της Έλενας με 3 απλές κι εύκολες δραστηριότητες για μικρά παιδάκια, ειδικά τώρα που το χειμώνα η επιλογή της παιδικής χαράς είναι περιορισμένη λόγω καιρικών συνθηκών. Η Ειρήνη μας μίλησε για το πως να ταξιδεύουμε με στυλ και άνεση και εγώ σας έδειξα τρεις συνταγές για DIY μάσκες ομορφιάς με αλόη. Η Ιωάννα μας εξήγησε επιτέλους τι είναι αυτό το Meal planning και πως μας βοηθά να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα. Στο Guest post του μήνα, η Χρύσα από το ιστολόγιο Life's sides μας μίλησε για το τι είναι η Βρώμη και πώς να την εντάξουμε στη διατροφή μας. Αυτό όμως που ξεχώρισε το Νοέμβριο ήταν η συνάντηση μας, αφού καταφέραμε να βρεθούμε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και να απολαύσουμε μαζί ένα ωραιότατο καφεδάκι. Και να μην ξεχάσω ότι ξεκινήσαμε τα blogmas με τους πρώτους οδηγούς για όλα τα είδη Blogger

Για καφέ με το Edit Your life - Το τέλος της χρονιάς

Δεκέμβριος

Τα blogmas είχαν τον σημαντικότερο ρόλο μέσα στο Δεκέμβριο και η Χριστουγεννιάτικη τρέλα ήταν η αφορμή για μια πλούσια σειρά χριστουγεννιάτικων άρθρων. Η Έλενα μας μαγείρεψε Χοιρινή τηγανιά με κάρυ και πατατες σαν τηγανιτές και η Ιωάννα μας έμαθε να φτιάχνουμε εύκολα λικέρ μανταρίνι και μας ετοίμασε το μενού των γιορτών αλλά και μας πρότεινε μια συνταγή για Βασιλόπιτα κέικ με αποξηραμένα φρούτα και μπαχαρικά. Η Ειρήνη επιμελήθηκε το ντύσιμο μας με 5 γιορτινές περιστάσεις και πώς να ντυθούμε για καθεμία και η Νατάσα make up artist, από το ιστολόγιο Natasha V official φιλοξενήθηκε ως guest blogger και μας πρότεινε 5 μακιγιάζ για την πρωτοχρονιά με βάση το προσωπικό μας στυλ. Η Βίλλυ μοιράστηκε μαζί μας μικρά μυστικά για να μην πάρουμε κιλά στις γιορτές και η Δέσποινα μας εξήγησε γιατί ένα μουσικό όργανο είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για το παιδί μας. Εγώ πάλι μέσα στο κλίμα των εορτών πρότεινα ιδέες για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και 5 +1 ιδέες για εύκολα DIY δώρα για καλεσμένους και συναδέλφους.

Και κάπως έτσι κύλισε το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου στο Edit your life. Εσείς ποια άρθρα ξεχωρίσατε; Εγώ προσωπικά τα περισσότερα που σας πρότεινα τα έχω σώσει στους σελιδοδείκτες μου. 

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους και μακάρι το 2018 να είναι πιο ευτυχισμένο, πιο υγιές, πιο χαρούμενο και πιο δημιουργικό από ποτέ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...