Οι 17 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2017

Έφτασε πάλι εκείνη η στιγμή που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις αγαπημένες αναρτήσεις του 2017. 17 άρθρα που ξεχώρισα και που αγαπήσατε κι εσείς, μέσα στο 2017 και έκαναν την χρονιά αυτή λίγο πιο όμορφη. Πέρυσι είχα μιλήσει για τις πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016, σε συνεργασία με την ομάδα του Edit your life. Φέτος, πήρα μόνη μου την πρωτοβουλία για αυτήν την μικρή ανασκόπηση.





1. L'Oreal Infallible Total Cover palette color correcting. H L'Oreal κυκλοφόρησε πρόσφατα μια παλέτα concealer για color correction, ιδανική για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους και τις κοκκινίλες αλλά και για να δώσουμε φως στην επιδερμίδα.
2. Οι εντιμότατοι φίλοι μου : Μαρία Τζανουκάκη. Ξεχώρισα αυτή την ανάρτηση κυρίως γιατί ήταν μεγάλη η χαρά μου που είδα ξανά μια παλιά φίλη και συνεργάτιδα και ήταν μια ευκαιρία να μιλήσω για το δημιούργημα της φίλης μου Μαρίας, την παράσταση Αρχαίων Γυναικών Πρόσωπα και Προσωπεία.
3. Ανοιξιάτικη συλλογή ΜΑΤ fashion. Έχω προσέξει πόσο έχετε αγκαλιάσει όλες την προσπάθεια μου να δείξω ρούχα σε μεγαλύτερα νούμερα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν από τις πρώτες που ανέβασα στο blog μου και είχε και την αντίστοιχη επισκεψιμότητα για αυτό και την αγαπώ ιδιαίτερα.
4. LANCOME Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum review. Ένας από τους καλύτερους ορούς που δοκίμασα τα τελευταία χρόνια για αυτό και δεν θα μπορούσα να παραλείψω το review του εδώ.
LANCOME Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum review.

5. 5 PLus size office looks. Άλλη μια ανάρτηση αφιερωμένη στην Plus size μόδα που κι εσείς αγαπήσατε και ζητάτε συχνά να βλέπετε από μένα.
5 PLus size office looks.

6. 10 step Skin Care Routine (korean Style) η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου. Επηρεασμένη και από τις κορεάτικες σειρές που βλέπω σας ετοίμασα ένα βίντεο και αναλυτικό άρθρο με την ρουτίνα περιποίησης μου που περιλαμβάνει 10 διαφορετικά βήματα.
Ten step Skin Care Routine (korean Style)

7. Natura Siberica Skincare Review. Το συγκεκριμένο άρθρο ήταν από τα πιο αγαπημένα σας μέσα στον χρόνο που πέρασε, γα αυτό και αποφάσισα να το συμπεριλάβω στην λίστα.
8. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις Beauty εκθέσεις. Αμέσως μετά τις ερωτήσεις για τα bazaar των εταιρειών, η νούμερο ένα απορία όσων με παρακολουθούν είναι οι εκθέσεις ομορφιάς. Πως μπαίνεις Κατερίνα; Πως μπορώ να πάω κι εγώ; Τι θα βρω; Τι τιμές παίζουν; Σε αυτό το άρθρο μιλάω "έξω από τα δόντια" για τις εκθέσεις Beauty της Ελλάδας.
9. 10 προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις. Ο τίτλος μιλάει από μόνος του αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ένα άρθρο που παρέχει ουσιαστικές προτάσεις για προϊόντα που αξίζουν τον κόπο.
10. 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν επισκεφτείς το Βερολίνο. Αν σκοπεύεις να επισκεφτείς το Βερολίνο σύντομα αυτά είναι μερικά πράγματα που σου προτείνω να κάνεις οπωσδήποτε, για να νιώσεις περισσότερο Βερολινέζος.
11. VOLUPTÉ TINT-IN- BALM από την YSL Beauté. Για όλες τις παιχνιδιάρες λάτρεις του balm που δεν σταματούν ποτέ να κινούνται,το VOLUPTÉ TINT-IN- BALM είναι ένα εθιστικό, εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν που θα χαρίσει αστραπιαία στα χείλη σας λαμπερό χρώμα και φροντίδα που διαρκεί.
12. Δοκίμασα την Fiesta συλλογή της Parabita. Αν και δεν πρόκειται για άρθρο αλλά για video θεωρώ ότι είναι ένα από τα αγαπημένα video. Ομολογουμένως το πρώτο video μαζί με την Parabita είχε πολύ περισσότερα views, ωστόσο το συγκεκριμένο το ήταν το αγαπημένο μου γιατί μου άρεσαν τρομερά τα ρούχα.

13. Maybelline Masterblush and Vivid hot lacquers. Η Maybelline έβγαλε τα πιο απίστευτα lip lacquers της αγοράς, τα Vivid hot lacquers, με έντονη απόδοση και μεγάλη διάρκεια και καθόλου μα καθόλου ματ. Μαζί η παλέτα Masterblush με ρουζ και highlighter  είναι όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα τεχνική contouring το draping.
14. Καθαρισμός - Ενυδάτωση - Προστασία : Το τρίπτυχο της ομορφιάς από την FBM Anagenessis. Τα βασικότερα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η προστασία του δέρματος μας. Για κάθε βήμα η FBM Anagenessis έχει και ένα διαφορετικό προϊόν σύμμαχο μας στην ομορφιά.
15. Ariadne Athens: Το πολυτελές ελληνικό brand που αξίζει να δοκιμάσεις. Παραβρέθηκα στην παρουσίαση του Ελληνικού luxury brand Ariadne Athens στο Placebo pharmacy στην Γλυφάδα και εγώ ήμουν εκεί για να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.
Ariadne Athens

16. 5 + 1 μυστικά για το τέλειο ημιμόνιμο. Συγκέντρωσα 5 & 1 συμβουλές και μυστικά που θα μοιραστώ μαζί σας, ούτως ώστε να έχεις και εσύ το πιο τέλειο μανικιούρ στα νύχια σας.

συμβουλές και μυστικά για το τέλειο μανικιούρ

17. Ερωτεύτηκα τη Μάσκα Ύπνου NovAge Skin Recharge της Oriflame. H προηγμένη μάσκα ύπνου Novage Skin Recharge η οποία επικεντρώνεται στην κατάσταση της επιδερμίδας και λιγότερο στην ηλικία, ήταν ότι ακριβώς αναζητούσα για την βραδινή μου περιποίηση, ειδικά όταν μπορώ να την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την ενυδατική μου και να δρα κατά την διάρκεια της νύχτας.
NovAge Skin Recharge της Oriflame.


Αυτές ήταν οι 17 αναρτήσεις που αγάπησα και ξεχώρισα μέσα στο 2017. Ποιες από αυτές ξεχωρίσατε και εσείς;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...