Ariadne Athens: Το πολυτελές ελληνικό brand που αξίζει να δοκιμάσεις

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η παρουσίαση του Ελληνικού luxury brand Ariadne Athens  στο Placebo pharmacy στην Γλυφάδα και εγώ ήμουν εκεί για να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

Ariadne Athens: Το πολυτελές ελληνικό brand που αξίζει να δοκιμάσεις


Μία υπέροχη βραδιά στον όμορφο χώρο του Placebo Pharmacy, συντροφιά με το ελληνικό luxury brand Ariadne Athens, συνοδευμένα με ελληνικές γεύσεις από μοναδικά γευστικά Snacks by Captain's Bakery και δροσερές λεμονάδες & αρωματικές μαρμελάδες by Jukeros Preserves
Ariadne Athens event

Ariadne Athens event Placebo Pharmacy

Τα φυσικά καλλυντικά ARIADNE είναι μια ελληνική ιδέα δημιουργίας αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας πρoϊόντων φροντίδας του δέρματος που προσεγγίζουν την επιστήμη της ομορφιάς σε ένα βαθύτερο επίπεδο, μελετώντας την γενετική προέλευση των προβλημάτων του δέρματος, όπως η γήρανση.

Ariadne Athens event

Ariadne Athens event

Ariadne Athens event

Τα προϊόντα Ariadne Athens θα τα βρεις στο Beautytestbox, στο Placebo pharmacy αλλά και στο site της εταιρείας εδώ.
ariadne athens event




 Αλήθεια, έχετε δοκιμάσει προϊόντα Ariadne Athens; Εγώ αυτήν την στιγμή δοκιμάζω την ενυδατική κρέμα νύχτας και σύντομα θα επανέλθω με την κριτική μου για αυτήν και όχι μόνο.

*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...