Curaprox H Κατάμαυρη οδοντόκρεμα για ολόλευκο χαμόγελο

Η οδοντόκρεμες με ενεργό άνθρακα δεν είναι κάτι νέο. Για την ακρίβεια, τα προϊόντα καθαρισμού με ενεργό άνθρακα είναι ένα trend που επικρατεί τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια. Και μολονότι έχω δοκιμάσει πολλές οδοντόκρεμες με άνθρακα, ήθελα να δοκιμάσω και την συγκεκριμένη. Και είχα δίκιο... Η Curaprox White is Black Toothpaste Μαύρη Οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα και γεύση λεμόνι - μέντα είναι μια οδοντόκρεμα που αρχικά σε τρομάζει αλλά τελικά σε ανταμείβει με την αποτελεσματικότητα της. Την βρήκα στο ofarmakopoiosmou.gr και αυτή είναι η άποψη μου.
Curaprox White is Black Toothpaste Μαύρη Οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα & γεύση λεμόνι - μέντα


Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα γιατί παρόλο που έχω δοκιμάσει κι άλλες οδοντόκρεμες αυτού του είδους, η συγκεκριμένη παρά ήταν μαύρη για τα γούστα μου. Και αν κάτι έχω να τονίσω είναι ότι θέλει πολύ καλό ξέβγαλμα. O ενεργός άνθρακας χαρίζει στην οδοντόκρεμα το μαύρο της χρώμα και προσφέρει φυσική λεύκανση στα δόντια. Δεν περιέχει διαβρωτικές και λευκαντικές ουσίες, ούτε SLS & triclosan και αποκαθιστά τον αποχρωματισμό των δοντιών με την βοήθεια του ενεργού άνθρακα.

Η οδοντόκρεμα «White is Black» προάγει τη στοματική υγεία με ένζυμα που υποστηρίζουν την προστατευτική λειτουργία του σάλιου και υδροξυαπατίτη - συστατικό που ενισχύει το σμάλτο των δοντιών. Εκτός από την λεύκανση που προσφέρει βοηθάει και στην καταπολέμηση της τερηδόνας. Επίσης, παρόλο που έχω ευαίσθητα δόντια η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και δεν αισθάνομαι καμία ενόχληση από την χρήση της. Το μόνο αρνητικό: Πρέπει να καθαρίζω το νιπτήρα συχνότερα.

Curaprox H Κατάμαυρη οδοντόκρεμα για ολόλευκο χαμόγελο

Βρείτε την στο Ofarmakopoiosmou.gr


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...